Użytkownik czonsu Opublikowano 3 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Twój nick na serwerze: Czonsu Nick admina banującego: ****** virtuoso co jego **** ****** dupy na 3 peronie w gdyni Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 24h 03.09.22 18-20 Serwer na którym dostałeś bana: mirage 3 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): kretyn zbanowal za nic kompletnie nic zero ***** ****** ******, kto wgl go wzial na admina, macie demo to sprawdzcie sobie nawet nie powiedzialem ze jego **** **** co akurat jest zgozne z prawda Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:40937589&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/czonsu Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 03/09/22 18:19:08 Długość bana 1440 minut Admin: Virtuo$o Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Września 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 @ Virtuo$o 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtuo$o Opublikowano 3 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Bana którego dotyczy odwołanie dostałeś ogólnikowo za spam wyzywając moja mamę pod moim profilem na steam. Co nie wbije na serwer to kogoś wyzywasz, czepiasz się dosłownie do każdego, płaczesz jak zginiesz a jak zabijesz to wyzywasz od psów. Dzień wcześniej również dostałeś bana za wyzywanie a wsześniej dostałeś Gaga na 30 min. Aż wstyd ze dorosły chłop wyzywa komuś rodzine. Zaćpany łbie nawet nie wiesz na którym serwerze dostałeś bana XD. Dla twojej wiadomości to nie mieszkam w Gdyni tylko w Gdańsku, jak masz jakiś problem personalny to zapraszam . Odnośnik do komentarza
Użytkownik czonsu Opublikowano 3 Września 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 smieciu to ze cie wyzywam to akurat nie jest wyzywanie tylko prawda po za tym robie to poza serwerem wiec mozesz mi lache jak twoja mama ale mniejsza z tym, cpunem to jest twoj ojciec bo tylko wtedy mogl ruchac takiego szmula jak twoja matka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtuo$o Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) @ Drako po pierwszym banie zaspamował mi profil wyzywając matkę. W ten sam dzień usunąłem komentarze. Na kolejny dzień wbijam na serwer w tym samym czasie jak on grał, nie odzywałem się do niego nawet a nie minęło 5 min gdzie chłop pisze komentarz coś w stylu ,,Usuwa się komentarze co? Czyli to prawda o twojej matce,, To co on pisze nie tylko w kierunku do mnie przerasta wszelkie granice. Pierwszego bana na 1 dzień dostał ogólnikowo za wyzwiska w stronę słabszych graczy. Wcześniej dostawał gagi. Usunąłem komentarze z mojego profilu, ale na jego wyzwiska mam dwóch świadków. Poza tym gość sam się przyznał do wyzywania mojej mamy pod profilem Ale czego ty nie rozumiesz ? Chłop sam napisał ze to prawda XD. Poza tym nie bede screenowal jakieś społeczniaka tylko po to aby mieć dowody bo się odwołał. Bardzo dużo graczy którzy się zachowywali jak on maja juz dawno perma. Jak masz jakiś problem odnośnie bana którego mu dałem to jesteś mega zabawny, po samym jego podejściu do bana wyglada jakby miał to w dupie Edytowane 4 Września 2022 przez Virtuo$o Odnośnik do komentarza
Użytkownik czonsu Opublikowano 4 Września 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 to dobry admin skoro banuje za wyzwiska nie bedace na serwerze XD szkoda ze tak nie banowal jak jego kolezcy grali odpaleni 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Września 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Ban minął, zamykam. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 4 Września 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi