Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Czonsu

czonsu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Czonsu
Nick admina banującego:  ****** virtuoso co jego **** ****** dupy na 3 peronie w gdyni
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana
Czas oraz data bana: 24h 03.09.22 18-20
Serwer na którym dostałeś bana: mirage 3
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): kretyn zbanowal za nic kompletnie nic zero ***** ****** ******, kto wgl go wzial na admina, macie demo to sprawdzcie sobie nawet nie powiedzialem ze jego **** **** co akurat jest zgozne z prawda
Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:40937589&advType=steamid&Submit 
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/czonsu
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 03/09/22 18:19:08
Długość bana 1440 minut
Admin: Virtuo$o

• Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Czonsu
  • Użytkownik

Bana którego dotyczy odwołanie dostałeś ogólnikowo za spam wyzywając moja mamę pod moim profilem na steam. Co nie wbije na serwer to kogoś wyzywasz, czepiasz się dosłownie do każdego, płaczesz jak zginiesz a jak zabijesz to wyzywasz od psów. Dzień wcześniej również dostałeś bana za wyzywanie a wsześniej dostałeś Gaga na 30 min. Aż wstyd ze dorosły chłop wyzywa komuś rodzine. Zaćpany łbie nawet nie wiesz na którym serwerze dostałeś bana XD. Dla twojej wiadomości to nie mieszkam w Gdyni tylko w Gdańsku, jak masz jakiś problem personalny to zapraszam :) . 

• Użytkownik

smieciu to ze cie wyzywam to akurat nie jest wyzywanie tylko prawda po za tym robie to poza  serwerem wiec mozesz mi lache jak twoja mama ale mniejsza z tym, cpunem to jest twoj ojciec  bo tylko wtedy mogl ruchac takiego szmula jak twoja matka

• Super 1
  • Użytkownik

@ Drako  po pierwszym banie zaspamował mi profil wyzywając matkę. W ten sam dzień usunąłem komentarze. Na kolejny dzień wbijam na serwer w tym samym czasie jak on grał, nie odzywałem się do niego nawet a nie minęło 5 min gdzie chłop pisze komentarz coś w stylu ,,Usuwa się komentarze co? Czyli to prawda o twojej matce,, To co on pisze nie tylko w kierunku do mnie przerasta wszelkie granice. Pierwszego bana na 1 dzień dostał ogólnikowo za wyzwiska w stronę słabszych graczy. Wcześniej dostawał gagi.  

Usunąłem komentarze z mojego profilu, ale na jego wyzwiska mam dwóch świadków. 
Poza tym gość sam się przyznał do wyzywania mojej mamy pod profilem 

Ale czego ty nie rozumiesz ? Chłop sam napisał ze to prawda XD. Poza tym nie bede screenowal jakieś społeczniaka tylko po to aby mieć dowody bo się odwołał. Bardzo dużo graczy którzy się zachowywali jak on maja juz dawno perma. Jak masz jakiś problem odnośnie bana którego mu dałem to jesteś mega zabawny, po samym jego podejściu do bana wyglada jakby miał to w dupie 

Edytowane przez Virtuo$o
  • Użytkownik

to dobry admin skoro banuje za wyzwiska nie bedace na serwerze XD szkoda ze tak nie banowal jak jego kolezcy grali odpaleni

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]