Użytkownik Amish Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Nick z CS: Amish Doinkis Admin banujący: brak? Serwer: COD 201 Data zdarzenia: 04.09.2022 koło godziny 11:00 Opis sytuacji: Nie mogę wejść na serwer, a przy próbie dołączania w konsoli dostaje komunikat : You have been banned from this server. Bana grając na serwerze nie dostałem więc nie wiem o co chodzi. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): W amxbans mój nick nie widnieje Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Demka z bana też nie mam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) To nie jest ban, nie jestem w stanie ci pomóc, po jakimś czasie ta blokada mija ja czekałem ok. 1h. Edytowane 4 Września 2022 przez noswer Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi