Użytkownik vinaif Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Przy autostradzie, na pasie zieleni, zatrzymuje się kierowca, bo widzi wynędzniałego emigranta, który żywi się trawą. - Człowieku, nie jedz tego. Ona jest brudna od spalin i psich odchodów. Jesteś głodny, to zapraszam do mnie, nakarmię cię. - Ale ja mam jeszcze żonę! - odpowiada zdziwiony uchodźca. - No to ją też zapraszam, wsiadajcie do auta. - Ale ja mam jeszcze ośmioro dzieci, czterech braci, cztery siostry i wielu kuzynów. - Zaraz, zaraz, co ty myślisz, że ja mam taki wielki trawnik... 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 4 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 XD 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 4 Września 2022 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 suchooo przychodzi zaba do lekarza, lekarz pyta -co Pani dolega? Zaba odpowiada -cos mnie jebie w stawie to jest suche w chuj 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi