Użytkownik KAKAROT Opublikowano 7 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Nick: @ KAKAROT Z jakiej rangi rezygnujesz?: UBT 1.6 Powód rezygnacji: Nawet na takich ludzi jak ja przychodzi czas. Nie mam czasu, żeby się wyspać, a co dopiero, żeby komputer włączyć. Byłem tak naprawdę tylko po to, żeby wspomóc Lanka w kryzysie i zrobiłem to w miarę skutecznie, myślę. Z czasem jednak serio zabrakło tego czasu i nawet nie miałem kiedy na telefonie sprawdzić forum. Dziękuję, za szansę i z pewnością wrócę by pomóc na kilka miesięcy jeszcze niejednokrotnie. Zapewne pojawię się znów na zimę gdy moim jedynym zajęciem prócz pracowania będą treningi na siłowni i Netflix z kobietą. Trzymajcie się z fartem i do zoba za jakiś czas🫶 4 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Liczę, że dotrzymasz słowa. Powodzenia i do zobaczenia za jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi