Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - summeerr!

SHY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:summeerr!
Admin banujący:C1Eecho^
Serwer:dd2
Data zdarzenia:

07 wrz 2022 - 13:38:15

Opis sytuacji: Piszę odwołanie, bo poprzednie okazało się nieskuteczne, nie wiem co mam powiedzieć, ze swojej strony powiem tylko tyle, że jakby te strzały nie wyglądały podejrzanie są w 100% czyste. Od wielu lat gram na tym serwerze i mam nadzieję, że  jeszcze będzie okazja, co do strzałów których wcześniej mi rozpisaliści z demka co shampon wrzucił prosze o przeanalizowaniu linii flicka.  Rozmawiając z osobami z czatu tu na forum myślę, że na moim POV te akcje mogłyby wyglądać inaczej. 

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): demko za które dostałem bana: https://www59.zippyshare.com/v/mNDdqdzM/file.html

rozpiska KRIPA + moje komentarze:

11:47 - Oglądałem  w 1/x4. Podczas strzału ten celownik w ogóle nie był na głowie przeciwnika. W chuj dziwnie to wyglą może tez przez to, że RR rundę na nową. -B/+B  Oczywiście, że celownik nie był na głowie był na ramieniu +dodajmy na to ze

to byl flick idacy z gory na dol w lewą stronę wiec ostatecznie strzal bardzie w stronę modelu poleciał chociaz ostatecznie i tak byl na modelu.

image.thumb.png.391252272da1b8c94e80510074bae911.png

12:12 - Tutaj to samo. Widać nawet jakiś przeskok delikatny, w spowolnieniu, ale naturalniejsza akcja niż wyżej. -B/+B  To samo widać tor flicka przed strzałem na POV prawdopodobnie inaczej by to wyglądało.
14:54 - LEL jak takie coś ci wchodzi jak u mnie ten celownik w ogóle na modelu nie jest   +B no na demku widać ze kilka pixeli byl za celownikiem nie potrafię wyjasnic moze demko zlagowane albo coś idk.
16:07 - UP. +B Celownik jest idealnie na modelu więc nie wiem skąd ta czasówka

16:10 - +BBBB Nie ma uja, że takie coś wchodzi jak celownik pozamodelem. +B. Popatrzcie na trajektorię flicka, prawdopodobnie błąd demka, bo przy  zobaczeniu przeciwnika idealnie w linii poziomej ciągnąłem na przeciwnika a tego, że po strzale celownik znalazł się tak wysoko nie jestem w stanie wyjaśnic
16:33 - SPALIŁEŚ. +B.

NA MOJE TO WYGLĄDA JAKBY CAŁE DEMKO BYŁO ZLAGOWANE, NIGDY WCZEŚNIEJ NA POV NIE BYŁO TAKICH SYTUACJI CHYBA(NIE WIEM NIE OGLĄDAŁEM) NA FORUM SĄ WSZYSTKIE MOJE WCZEŚNIEJSZE POVY ZA KTÓRE BANA DOSTAŁEM PROSZĘ O PORÓWNANIE.

ostatnie demko zapisane POV: https://www53.zippyshare.com/v/e1iWyhF3/file.html

• vinaif zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - summeerr!
  • Użytkownik

Ziomek masz pecha że trafiłeś na mnie i grałeś awp  :) 

Po pierwsze gdy jesteś wcelowany dajesz sobie bardzo mało czasu na reakcje a refleks bardzo słaby (na samym początku demka).  Po drugie to często masz celownik na wysokości głowy więc to jedynie potwierdza że awp to nie jest twoja main bron, gdyby była to celownik byś trzymał na wysokości korpusu by mieć pewność ze trafisz. 

Nie zwalaj na zlagowane demko oboje macie ping w normie. 

sumping.thumb.png.c9b734b9ce23f996882e80b1e5408745.png

szamponping.thumb.png.ec0b248b35ebdbcd89b54445b3aeb6ad.png

12:12:33 - celownik  dość sporo poza modelem do tego +B

14:54:79 - To jest po za modelem, żadnej korekty nie było. +B

16:07:42 -   Ciężko stwierdzić  +/-

16:10:47  Śmiech na sali celownik   gdzie indziej niż model xddd+B

16:33:89 TT już niemal że schowany a ty dopiero strzelasz i trafiasz. Nauczysz mnie tego :P  +B

16:49:14 Ciekawe to xddd +B 

19:59:79 Brak mi słów +BBBBB

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]