Użytkownik Bienia Opublikowano 7 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: Bienia Nick admina banującego: @ Krip Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 3h Serwer na którym dostałeś bana: dd2 #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gość zaczął agresywną rozmowę i skończyło się to banem dla nas obojga ale jeśli on zaczął pierwszy skakać gdzie ja byłem neutralny i przed ostatnim jego zdaniem powiedziałem że jest jebnięty to cytując jego " Twój stary jest jebnięty" dostał bana na 3h po czym ja za równouprawnienie także dostałem na 3h. ja moge przyjąć na 3h ale czy on czasem za krótkiego nie dostał? czy ja jego wyzywałem? Wystarczy demko pobrać. Link do Sourcebansa z twoim banem:https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Link do twojego profilu steam: *** Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 50 minut i 2 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Bienia [AMXBans] Powod : ' Tak jak kolega. Rownouprawnienie. ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 59354892 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.5.96.195 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Czyli mogę śmiało komuś po rodzinie lecieć i to samo dostane? Tak jak napisałem ja jego nie sprowokowałem a to że się rzucał i tylko reagowałem nie obrażając go do ostatniego momentu i dlatego bana dostałem takiego jak on? On obrazajac mi "starego" dostał to samo co ja? Edytowane 7 Września 2022 przez Bienia Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dostaliście po tyle samo. Ostrzegałem was raz na ogólnym czacie, że skończcie, bo odpoczniecie obaj. Nie posłuchaliście jebaliście się równo na sayu dalej = wylecieliście po tyle samo. Gdzie tu jakaś nie sprawiedliwa kara twoim zdaniem skoro ty go cisnąłeś identycznie tak jak on ciebie?. = No właśnie. Twojemu koledze już to wyjaśniłem na steam prywatnie. Tyle ode mnie , Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ban i tak już minął. Jeśli czujesz pokrzywdzony to zapraszam do napisania skargi. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi