Bartuś ♥ Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Imię: Bartek, Krzysiek. Wiek: 16 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Tutaj to właśnie mam dylemat mogę się zająć piłką nożną, piłką koszykową, siatkówką bądź piłka ręczna uważam, że bym sę poradził z tymi dyscyplinami bo sam je uprawiam :). Dlaczego Ty: Jestem miłą i spokojną osobą a na sieci nie ma typera ( jak jest to napiszcie w kom). Jak patrzę to było już kilka podań, które zostały odrzucone, ale może moje zostanie przyjęte Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Link to comment
Użytkownik F4NTOM Posted December 14, 2018 Użytkownik Share Posted December 14, 2018 (edited) Można dac szanse - aktywność (rejestracja 21 listopad a tylko 13h) + nie ma typera + wiek Edited December 14, 2018 by F4NTOM Link to comment
Marves Posted December 15, 2018 Share Posted December 15, 2018 Widzę, że na typera nie ma żadnych wymagań, więc jestem na tak, + Wiek + Brak typera - Aktywność Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 15, 2018 Zasłużony Share Posted December 15, 2018 Jestem na tak: +brak osób na tym stanowisku +wiek +chęci Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted December 16, 2018 Zasłużony Share Posted December 16, 2018 Na tak: + chęci + brak typera +/- wiek Link to comment
AdeK Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts