Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [SKARGA] - ptr

dawiideeekkk

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick osoby oskarżonej:ptr
2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun):admin
3. Twój nick:∂αωι∂єк♡
4. Powód skargi:ban:P
5. Dowody:demka jeszcze chyba nie ma bo mapa trwa bylo to fort lego godzina 16:35
6. Data zdarzenia:10.09.2022
7. Opis zdarzenia:dostałem bana za shfita na 30 minut okej, faktycznie używałem shifta, ale nie tylko ja, wiec? dlatego ze jestem lepszy dostaje tylko ja, a na innych slabszych graczy admin nie zwraca uwagi? gdzie tu sens? rownie dobrze nie dostalem zadnego ostrzezenia tylko odrazu ban... wez ogarnij sie kto cie na tego admina przyjal x d osoby bez mutacji sie odzywaja i przeszkadzaja w trakcie grania i osoba ktora nie ma zadnej funkcji na serwerze musi mowic ze mikrofon po mutacji lub 16+ az sie smiac chce z takiego admina..
Jeśli admin dostanie tylko ostrzeżenie to naucz sie byqu regulaminu zanim usiądziesz w roli admina. Nie pozdrawiam 
Myśle, ze dobrze rozpatrzycie tą skargę:D

• Ha ha 1
  • Drako zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - ptr
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

1. Skarga napisana na kolanie. Brak demka i nie obchodzi mnie to, że *nie było jeszcze dostępne*.

2. Jeśli nadużywasz shifta, admin ma prawo Cię uprzedzić przed banem albo po prostu Ci go dać względem jego taryfikatora zależnie na kogo trafisz.

3. Skoro adminowi ani nikogo na serwerze nie przeszkadza osoba przed mutacją i podaje tylko info to co daje Ci prawo mówić tej osobie *mikro po mutacji*. Podkreślam, że też kiedyś byłeś dzieckiem. 

4. Odważne stwierdzenie, że bana dostałeś za to, że jesteś *lepszy* 

Podsumowując, tak jak wyżej napisałem, skarga napisana na kolanie i totalnie bez sensu...

Odrzucam i pozdrawiam.

• Super 1
  • 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]