Użytkownik dawiideeekkk Opublikowano 10 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 1. Nick osoby oskarżonej:ptr 2. Funkcja osoby oskarżonej (admin/gracz/opiekun):admin 3. Twój nick:∂αωι∂єк♡ 4. Powód skargi:ban:P 5. Dowody:demka jeszcze chyba nie ma bo mapa trwa bylo to fort lego godzina 16:35 6. Data zdarzenia:10.09.2022 7. Opis zdarzenia:dostałem bana za shfita na 30 minut okej, faktycznie używałem shifta, ale nie tylko ja, wiec? dlatego ze jestem lepszy dostaje tylko ja, a na innych slabszych graczy admin nie zwraca uwagi? gdzie tu sens? rownie dobrze nie dostalem zadnego ostrzezenia tylko odrazu ban... wez ogarnij sie kto cie na tego admina przyjal x d osoby bez mutacji sie odzywaja i przeszkadzaja w trakcie grania i osoba ktora nie ma zadnej funkcji na serwerze musi mowic ze mikrofon po mutacji lub 16+ az sie smiac chce z takiego admina.. Jeśli admin dostanie tylko ostrzeżenie to naucz sie byqu regulaminu zanim usiądziesz w roli admina. Nie pozdrawiam Myśle, ze dobrze rozpatrzycie tą skargę:D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 20 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 1. Skarga napisana na kolanie. Brak demka i nie obchodzi mnie to, że *nie było jeszcze dostępne*. 2. Jeśli nadużywasz shifta, admin ma prawo Cię uprzedzić przed banem albo po prostu Ci go dać względem jego taryfikatora zależnie na kogo trafisz. 3. Skoro adminowi ani nikogo na serwerze nie przeszkadza osoba przed mutacją i podaje tylko info to co daje Ci prawo mówić tej osobie *mikro po mutacji*. Podkreślam, że też kiedyś byłeś dzieckiem. 4. Odważne stwierdzenie, że bana dostałeś za to, że jesteś *lepszy* Podsumowując, tak jak wyżej napisałem, skarga napisana na kolanie i totalnie bez sensu... Odrzucam i pozdrawiam. 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 20 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi