Użytkownik Gacekw Opublikowano 11 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Imię: Kuba Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ Chciałbym się spróbować w nowej roli byłoby to dla mnie coś nowego a z powodu że dłguo bywam na serwerze miałbym czas aby wypełniać dane mi obowiazki Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY AWP#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: NIE to byłby mój pierwszy raz Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 2-3 wiem jak to wyglada ale musiałbym się tego nauczyć Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199060487764/ Coś o sobie: Myśle iż jestem osobą odpowiedzialną i nie mam przyslowiowego kija w dupie,mam duze poczucie humoru i dystans do siebie lubie pogadać na rózne tematy a takich mi nie brakuje.trenuje pilke nozna 10 lat i uczeszczam do klubu oraz chodze do 2 klasy liceum 8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 11 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 xd - znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu - nie jestes rozpoznawalny na serwerze + wsparcie - argumenty zostania opiekunem Jestem na NIE 1 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik MICHU44 Opublikowano 12 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 napisz podanie jeszcze raz napisałeś podanie o opiekuna a nie na admina xd Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 3 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi