Premium _sss_ Opublikowano 16 Września 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 {Q&A} @ Dusia [P] Do jakiej szkoły chodzisz, a jaka była Twoja wymarzona? [O] Aktualnie chodzę do 1 technikum i to właśnie jest moja wymarzona szkoła [P] Ulubiony przedmiot szkolny jakiego lubisz się uczyć? [O] Z ogólnych to matma a z zawodowych programowanie aplikacji internetowych [P] Co Cię denerwuje w życiu co dziennym? [O] Te pociągi i autobusy [P] Zmieniłbyś coś na DC? [O] Na tą chwilę nic [P] Co Ci się najbardziej podoba na DC, a co denerwuje? [O] Najbardziej podoba mi się ta organizacja a nie podoba jak jakiś nowy zaczyna fikać [P] Największy przypał jaki miałeś? [O] (Nie wiem czy to można uznać za przypał ale nic innego nie mam) Kiedyś jak byłem na wyciecze w Warszawie to w drodze powrotnej w okolichac w Macdonaldzie zostawilem telefon (mieszkam koło Kielc) [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Nie jestem typem człowieka, który coś planuje raczej działam na spontanie [P] Ulubiony film lub serial? [O] Film to Pacific Rim a serial to cobra kai albo lupin [P] Ulubione jedzonko? [O] Domowa pizza [P] Co Ci się najbardziej podoba na forum, a co byś zmienił? [O] Najbardziej podoba mi się ta estetyczność i czytelność i na ten moment nic bym nie zmienił [P] Twoja wymarzona praca? [O] Tak jak kierunek w którym się kształcę czyli programista @ Kacperek [P] Jak idzie Tobie praca na discordzie? Super ( jak częścieje wbijał to byś widział) [P] Czy masz prawo jazdy? [O] Tak średnio bym powiedział z moim wiekiem [P] Dokąd chciałbyś wyjechać? [O] Tak jak wyżej mówiłem nic na przyszłość nie planuje [P] Czy masz dziewczynę? [O] Nope [P] Co chciałbyś zmienić na forum? [O] Tak jak wyżej mówiłem nic @ OroKoroner [P] Masz zdjęcie z kimś znanym? [O] Tak mam jedno z Radosławem Majewskim [P] Podoba Ci się jakaś koleżanka? [O] Możliwe [P] Biłeś się z kimś? [O] Kiedyś się zdarzyło [P] Jak czujesz się na naszej sieci? [O] Szczerze super, miła atmosfera, miła społeczność i oczywiście najlepsza administracja @ michuu [P] Czy kiedyś miałeś sytuację, która wydawała Ci się nie do rozwiązania? [O] Możliwe [P] Pijesz dużo mleka? [O] Niestety nie [P] Gdzie chciałbyś w przyszłości mieszkać? [O] Tak jak mówiłem nie planuje nic na przyszłość [P] Masz kogoś na oku? [O] Niewykluczone Nominuje: @ michuu 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Dzięki 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 21 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi