Użytkownik 3zZz3 Opublikowano 24 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Twój nick na serwerze:☆zZz☆ Nick admina banującego: Dostałeś bana, gaga czy muta?: dostałem muta Czas oraz data bana: 24.09.2022 [perm mute] Serwer na którym dostałeś bana: ONLY AWP #2 [Perm Mute Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): cała sytułacja wynikła z tego jako iż gacek kogoś wyzywał i ja na niego najechałem ponieważ byłem wcześniej podpuszczany tak samo jak on miał ciągle jakieś problemy o byle co przepraszam najmocniej i chciałbym walczyc o to żeby Mute nie był pernametny oczywiście przepraszam za swoje zachowanie i rozumiem błąd jaki popełniłem oraz wyrażam skruchę tak jak już mówiłem po prostu zostałem sprowokowany i puściły mi nerwy i chciałbym żeby ten mute nie był pernametny tylko np nie wiem na 30d wiadomo nie zalezy to od mnie ale bardzo przepraszam po prostu poniosły mnie nerwy jeżeli mute ma zostać na permie no to cóż przyjmę to na klatę zależy to od was jaka jest opinia na to albo od ciebie w zależności ile osob to sprawdza jeszcze raz bardzo przepraszam i chciałbym wnioskować skrócenie tego muta o ile jest taka możliwość jeszcze raz przepraszam Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam https://steamcommunity.com/profiles/76561199243435225/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Września 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 @ 2137133769420666997911 co tam się wydarzyło? Czemu perm? Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 @ Drako Na prośbę opiekuna. @ HABUDDA 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 24 Września 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 No co, nawyzywał to poprosiłem Lanka o taką nagrodę dla niego. Jednak skoro tak ładnie przeprosił i sam poprosił o mute na 30 dni, to nie widzę przeciwskazań, żeby właśnie takiego mu dać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 24 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi