Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Oro Koroner

sNaKePL1996

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: sNaKe!
2. Nick oskarżonego: Oro Koroner
3. IP/SID oskarżonego: Macie
4. Data i czas zdarzenia:  24.09.2022, około 19:40
5. Powód skargi: Niesłuszny ban
6. Opis sytuacji: Jak powyżej. Nie było żadnego palenia rolki a jedno przykucnięcie i to CTRL ^^
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  https://www.4shared.com/file/Ikg2XKpnea/StrefaSkilla_DemTrivor.html

• Użytkownik

Jest to zwyczajna skarga i nie widzę powodów dla których miałaby nią nie być. 

Oba czasy które wyróżniłeś pokazują mnie lecącego na longa bez użycia gsów czy gsj co widać dzięki temu że po lądowaniu mam nadal 2 skoki a nie jeden.

w 10:57 nawet nie przykucnąłem więc palenie scrolla nie ma uzasadnienia, natomiast w 15:44 przykucnąłem 2 razy co jest częste przy wychylaniu z awp.

Moje POV jest wrzucone na popularną stronę 4shared i jest ustawione jako publiczne więc każdy może pobrać linkiem który podałem. Próbowałem pobrać niezalogowany i jakoś mi się udało.

No ale skarga jak skarga, ktoś musi rozstrzygnąć tak więc czekamy na wypowiedź osoby postronnej :D

• Użytkownik

Rostrzygam to. Snake upomnienie za niesluszny ban, nastepnym razem dostaniesz minusa. Oro Koroner odbinduj rolke, uzywaj CTRL. Pozdrawiam cieplutko :) 

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

10:57:10 bh, a nie duck 
15:44:50 no tutaj stykowa sytuacja, ale jeśli się trzymać regulaminu no to został złamany.

Osobiscie był dał ostrzeżenie słowne graczowi, a nie bana na 30 minut. Jednak to ban tylko na 30 minut, a nie dzień lub więcej.

W tej skardze każda strona ma trochę racji. @ OroKoroner  jeśli jakaś osoba nie ma banów za tego typu rzeczy to podchodź lżej do tego, jeśli raz się zdarzyło.

Ogólnie skargę odrzucam.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]