Użytkownik pan_karmel Opublikowano 25 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Twój nick na serwerze: Pan_KarmeL Nick admina banującego: Yakuza2000 Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 09-25-22 22:13 perm Serwer na którym dostałeś bana: mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): grając na serwerze 22.12 trwa runda wchodzi admin i mówi że aj karmel i coś tam powiedział ja mu napisałem na czacie "co" a on dał mi bana powód: Cheaty gdzie nw co sie stało ze dostałem bana chciałem skończyć po rundzie gre ale on twierdzacy ze mam cheaty typu wh gdzie ja nie pobieram takich paczek bo to jest trojan chce miło spędzać czas na serwerze ale oczywiście jestem przymusowo napisać odwołanie przed spaniem z powodu perm bana za cheaty których nie posiadam (to jest moje 2 konto gdzie próbuje wbić 1000h i grać miło na steam możecie sobie wpisać J4kuBczyk konto gdzie mam 1200h+ aktualnie gra tam mój brat z powodu tego że on sam chciał zagrać w hurtworld'a musiałem stworzyc nowe konto gdzie gram w csgo mam tam globala ) jeśli cos wiecej chcecie to prosze pisać Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam: 76561199389345831 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie mam z powodu crashu gry + po dołaczeniu nie wyswietla mi wycinki Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 25 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 @ Yakuza2000 24h Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 26 Września 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Był to Missclick , dwóch graczy o podobnych nickach , przepraszam za kłopot ubt , odpowiednia osoba została oczywiście zbanowana . Proszę o unbana dla kolegi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 26 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi