Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - 07Abzu

07Abzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: 07 Abzu
Nick admina banującego: Drako
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana
Czas oraz data bana: 3 tygodnie 25.09 23.00
Serwer na którym dostałeś bana: surf+rpg
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem bana za obrażanie oraz łamanie regulaminu chociażby nie łamałem a jeżeli obrażanie jest powodem bana na 3 tygodnie to słabe. Nie obrażałem ciągle tylko w sytuacji gdy ktoś łamał regulamin np. kampił na tp czy coś lub odpowiadając na zaczepkę Były to słowa w stylu niech twoja mama zachoruje a choroba nie musi być rakiem czy czymś smiertelnym zależy jak to ktoś z interpretuje ja miałem na myśli katar
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:555767167&advType=steamid
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199071800062/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!
Data nadania bana: 01/01/70 01:00:00
Długość bana 0 minut
Admin: [SERWER] AUTOMAT 

obraz_2022-09-25_232553766.png

Edytowane przez 07Abzu
  • Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - 07Abzu
  • Sponsor
SPONSOR

Zacznijmy od tego, że na 1 demku robiliście sobie jakieś ustawki na kosy w Gun Room'mie, gdzie nie można w ogóle strzelać ani zabijać. Z racji tego, że obie strony się na to godziły, nie liczyłem tego jako łamanie regulaminu. Liczyłem tylko gdy zabijałeś "losową" osobę, która była tam "przypadkiem". Nie obchodzi mnie również fakt kto zaczął, zabijanie w gr jest zabronione i tyle. Każdy kto łamał wtedy regulamin, został ukarany indywidualnie, więc jest sprawiedliwie.

Demko 1

4:00 - zabijanie w gr
5:25 - obraza
5:40 - obraza
7:35 - obraza
9:10 - zabijanie w gr + obraza
11:08 - obraza
11:52 - zabijanie w gr
13:47 - obraza
14:40 - zabijanie w gr
18:42 - obraza
19:35 - obraza
20:20 - obraza
21:10 - obraza
22:45 - obraza
23:50 - obraza
23:55 - życzenie rodzinie śmierci
24:01 - obraza
24:10 - obraza
24:22 - obraza 
26:24 - obraza + życzenie śmierci
27:25 - obraza + zabiajnie pod "schodkami" 
29:54 - obraza

Demko 2

2:55 - obraza
3:07 - obraza
7:50 - obraza + życzenie rodzinie śmierci
12:00 - kampienie na tp + obraza 
13:57 - obraza
14:55 - obraza
17:55 - obraza
21:00 - obraza
21:40 - kampienie na tp
22:07 - życzenie śmierci? Nie wiem jak to nazwać w sumie
23:35 - obraza w moja stronę "fuzzy dick"
24:12-20 - obraza
24:25 - obraza
25:05 - obraza
26:35 - strzelanie do buy zone'a

• Ha ha 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik
14 godzin temu, Drako napisał:

Zacznijmy od tego, że na 1 demku robiliście sobie jakieś ustawki na kosy w Gun Room'mie, gdzie nie można w ogóle strzelać ani zabijać. Z racji tego, że obie strony się na to godziły, nie liczyłem tego jako łamanie regulaminu. Liczyłem tylko gdy zabijałeś "losową" osobę, która była tam "przypadkiem". Nie obchodzi mnie również fakt kto zaczął, zabijanie w gr jest zabronione i tyle. Każdy kto łamał wtedy regulamin, został ukarany indywidualnie, więc jest sprawiedliwie.

Demko 1

4:00 - zabijanie w gr (revenge kill) bądź jest to zabicie kolegi piśka który był ze mną na dc i sie z nim udagałem
5:25 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
5:40 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
7:35 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
9:10 - zabijanie w gr + obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
11:08 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
11:52 - zabijanie w gr (revenge kill)  bądź jest to zabicie kolegi piśka który był ze mną na dc i sie z nim udagałem
13:47 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
14:40 - zabijanie w gr (revenge kill)  bądź jest to zabicie kolegi piśka który był ze mną na dc i sie z nim udagałem
18:42 - obraza  mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
19:35 - obraza  mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
20:20 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
21:10 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
22:45 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
23:50 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
23:55 - życzenie rodzinie śmierci (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
24:01 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
24:10 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
24:22 - obraza  mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
26:24 - obraza + życzenie śmierci
27:25 - obraza + zabiajnie pod "schodkami" 
29:54 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)

Demko 2

2:55 - obraza 
3:07 - obraza
7:50 - obraza + życzenie rodzinie śmierci (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
12:00 - kampienie na tp + obraza 
13:57 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
14:55 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
17:55 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
21:00 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
21:40 - kampienie na tp 
22:07 - życzenie śmierci? Nie wiem jak to nazwać w sumie (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
23:35 - obraza w moja stronę "fuzzy dick"  ( błednie przeczytałem niestety mój błąd
24:12-20 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
24:25 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
25:05 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje)
26:35 - strzelanie do buy zone'a 

• WTF 3
  • Użytkownik

To tak

[ §9 ] Obrażanie Graczy/Adminów -  Ostrzeżenie > Ban 30 min. - 14 dni. 

[ §17 ] Strzelanie w gunroomach/whiteroomach - Kill > Ban 30 min. - 7 dni. 

Biorąc pod uwagę ile było tych wyzwisk ban zosstaje.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]