Użytkownik 07Abzu Opublikowano 25 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: 07 Abzu Nick admina banującego: Drako Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 3 tygodnie 25.09 23.00 Serwer na którym dostałeś bana: surf+rpg Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem bana za obrażanie oraz łamanie regulaminu chociażby nie łamałem a jeżeli obrażanie jest powodem bana na 3 tygodnie to słabe. Nie obrażałem ciągle tylko w sytuacji gdy ktoś łamał regulamin np. kampił na tp czy coś lub odpowiadając na zaczepkę Były to słowa w stylu niech twoja mama zachoruje a choroba nie musi być rakiem czy czymś smiertelnym zależy jak to ktoś z interpretuje ja miałem na myśli katar Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:555767167&advType=steamid Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199071800062/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 01/01/70 01:00:00 Długość bana 0 minut Admin: [SERWER] AUTOMAT Edytowane 25 Września 2022 przez 07Abzu Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 26 Września 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Zacznijmy od tego, że na 1 demku robiliście sobie jakieś ustawki na kosy w Gun Room'mie, gdzie nie można w ogóle strzelać ani zabijać. Z racji tego, że obie strony się na to godziły, nie liczyłem tego jako łamanie regulaminu. Liczyłem tylko gdy zabijałeś "losową" osobę, która była tam "przypadkiem". Nie obchodzi mnie również fakt kto zaczął, zabijanie w gr jest zabronione i tyle. Każdy kto łamał wtedy regulamin, został ukarany indywidualnie, więc jest sprawiedliwie. Demko 1 4:00 - zabijanie w gr 5:25 - obraza 5:40 - obraza 7:35 - obraza 9:10 - zabijanie w gr + obraza 11:08 - obraza 11:52 - zabijanie w gr 13:47 - obraza 14:40 - zabijanie w gr 18:42 - obraza 19:35 - obraza 20:20 - obraza 21:10 - obraza 22:45 - obraza 23:50 - obraza 23:55 - życzenie rodzinie śmierci 24:01 - obraza 24:10 - obraza 24:22 - obraza 26:24 - obraza + życzenie śmierci 27:25 - obraza + zabiajnie pod "schodkami" 29:54 - obraza Demko 2 2:55 - obraza 3:07 - obraza 7:50 - obraza + życzenie rodzinie śmierci 12:00 - kampienie na tp + obraza 13:57 - obraza 14:55 - obraza 17:55 - obraza 21:00 - obraza 21:40 - kampienie na tp 22:07 - życzenie śmierci? Nie wiem jak to nazwać w sumie 23:35 - obraza w moja stronę "fuzzy dick" 24:12-20 - obraza 24:25 - obraza 25:05 - obraza 26:35 - strzelanie do buy zone'a 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 07Abzu Opublikowano 26 Września 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 14 godzin temu, Drako napisał: Zacznijmy od tego, że na 1 demku robiliście sobie jakieś ustawki na kosy w Gun Room'mie, gdzie nie można w ogóle strzelać ani zabijać. Z racji tego, że obie strony się na to godziły, nie liczyłem tego jako łamanie regulaminu. Liczyłem tylko gdy zabijałeś "losową" osobę, która była tam "przypadkiem". Nie obchodzi mnie również fakt kto zaczął, zabijanie w gr jest zabronione i tyle. Każdy kto łamał wtedy regulamin, został ukarany indywidualnie, więc jest sprawiedliwie. Demko 1 4:00 - zabijanie w gr (revenge kill) bądź jest to zabicie kolegi piśka który był ze mną na dc i sie z nim udagałem 5:25 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 5:40 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 7:35 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 9:10 - zabijanie w gr + obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 11:08 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 11:52 - zabijanie w gr (revenge kill) bądź jest to zabicie kolegi piśka który był ze mną na dc i sie z nim udagałem 13:47 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 14:40 - zabijanie w gr (revenge kill) bądź jest to zabicie kolegi piśka który był ze mną na dc i sie z nim udagałem 18:42 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 19:35 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 20:20 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 21:10 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 22:45 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 23:50 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 23:55 - życzenie rodzinie śmierci (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 24:01 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 24:10 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 24:22 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 26:24 - obraza + życzenie śmierci 27:25 - obraza + zabiajnie pod "schodkami" 29:54 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) Demko 2 2:55 - obraza 3:07 - obraza 7:50 - obraza + życzenie rodzinie śmierci (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 12:00 - kampienie na tp + obraza 13:57 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 14:55 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 17:55 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 21:00 - obraza (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 21:40 - kampienie na tp 22:07 - życzenie śmierci? Nie wiem jak to nazwać w sumie (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 23:35 - obraza w moja stronę "fuzzy dick" ( błednie przeczytałem niestety mój błąd 24:12-20 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 24:25 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 25:05 - obraza mogło to być (życzenie komuś z czyjejś rodziny choroby np.katar każdy to inaczej interpretuje) 26:35 - strzelanie do buy zone'a 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 26 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 To tak [ §9 ] Obrażanie Graczy/Adminów - Ostrzeżenie > Ban 30 min. - 14 dni. [ §17 ] Strzelanie w gunroomach/whiteroomach - Kill > Ban 30 min. - 7 dni. Biorąc pod uwagę ile było tych wyzwisk ban zosstaje. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 26 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi