Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 1 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Hejka, piszę tutaj bo nie ma tematu ani nic związanego z odwołaniami o ub więc piszę tutaj i mam nadzieje, że warna jakiegoś nie dostane za to. Moj nick: V3nom^^#1306 Data bana: wczoraj godzine wieczorne gdzieś 18 nie pamiętam sam Powód bana: nie otrzymałem go, ale bardzo sie domyślam jaki był A więc. Oczywiscie wyrażam skruchę popełnionego czynu, którym było zbanowanie ok. 6 osób o ile się nie mylę i jednocześnie wykorzystanie błędu bota do zbanowania owych osób. Przepraszam cała administracje i tych co zbanowałem, mogłem nie robić tego więcej i nie banować coraz to więcej osob, przyznaje się, wiem że źle zrobiłem. Oczywiście taka sytuacja się więcej nie powtórzy był to głupi błąd z mojej strony, ale oczywiście nie miałem tez na myśli „sterroryzować strefowego discorda” czy coś bo mogliście tak pomyśleć i tak to odebrać po prostu wykorzystałem błąd, za który teraz musze odpowiedzieć. Jeszcze raz bardzo przepraszam i prosiłbym o przebaczenie. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu Peace. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Posiadasz 5 warnów na discordzie co równa się permowi. Zgodnie z cennikiem warnów: Odpracowanie warna - 4zł Przelew/PayPal/PSC/SMS, musisz uiścić opłatę w wysokości 20 zł za swoje grzechy. Za głupotę się płaci. pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 2 Października 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 8 Października 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi