yeezybeing michuu Opublikowano 1 Października 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 {Q&A} @ Kacperek [P] Dlaczego jako redaktor fb nie dodawałeś żadnych postów? [O] Myślę, że głównie z powodu, że ciężko było wymyślić coś nowego, gdy nie było żadnego święta itp [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? Myślę że tutaj na pewno posiadanie Astona Martina V12 Vantage [P] Czy masz prawo jazdy? System egzaminowania, który jest żartem sam w sobie nie pozwolił mi dotąd na to (mimo posiadania samochodu) [P] Czy masz dziewczynę? Myślę że tylko nieliczne osoby mogą to wiedzieć w tym jedna z forum, reszta może się domyślić [P] Czy uprawiasz jakiś sport? Od początku podstawówki koszyówka została moją pasją, odeszłem z klubu jakieś 4 lata temu, a pasja została ;d [P] Jakie masz oceny w szkole? Można powiedzieć, że na takim średnim poziomie, ani super złe ani super dobre @ OroKoroner [P] Jaka jest twoja ulubiona woda? Chyba cisowianka, ale raczej obojętne mi to [P] Co najczęściej oglądasz? Bardzo lubię powtarzać sobie peaky blinders, oraz proceder, czyli w skrócie ulubione filmy na netflixie [P] Kiedy ostatnio byłeś w zoo? Łooo, będzie już z 3 lata chyba @ Animeq [P] Co cię nakłoniło do przekucia uszu? Ciężko tak jasno stwierdzić, ale chyba po prostu tak o, bo mi się podobało [P] Co masz do rudych ludzi? WSZYSTKO [P] Przestaniesz kiedyś obrażać Rudzie? Nie obrażać, tylko szkalować się nawzajem dla jaj, to chyba nigdy @ RudziaA [P] Masz jakieś zwierzątka? Miałem wielokrotnie, aktualnie nie posiadam [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? Zielony, czarny [P] Pepsi czy cola? Cola zdecydowanie, nie gustuje w odrdzewiaczach Nominuje: @ mikey 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 2 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 super 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 supcio 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 2 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 gites 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 2 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 No fajnie fajnie depilu 😊 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 7 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi