Marves Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 - Panie doktorze, piec lat temu poradził mi pan znakomity sposób na reumatyzm - unikać wilgoci. Jestem wyleczony! - Znakomicie! A co panu teraz dolega? - Nic. Chciałbym zapytać, czy mogę się już wykąpać? Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam problem, że kiedy śpię to chrapię. Co mam zrobić? - Niech pan zaśnie przy otwartym oknie, to przejdzie. Na następny dzień facet znowu przychodzi do lekarza, a lekarz mówi: - I co? Chrapanie zniknęło? - Chrapanie nie, ale zniknął TV, MP3, mikrofala i DVD. Link to comment
Marves Posted December 17, 2018 Author Share Posted December 17, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts