Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - gruby777

gruby777

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Imię: julek
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?

-witam jak sama nazwa mówi chciałbym się opiekować serwerem czuje ,że mogę pomoc na serwerze finansowo jak i moralnie.
 Podliczać adminów dbać o porządek na serwerze.  only dd2 to jedyny serwer na jakim gram i bardzo chciałbym pomoc w rozwoju a jak widzę to od dawna nie ma opiekuna i chce zakleić tą pustkę

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only dd2 

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nie byłem ale wiem ,że sobie poradzę 

Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 musze jeszcze się douczyć z pluginów

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak jestem w stanie na bierząco wspierać finansowo serwer oraz dodatkowo dawać pieniądze na różnorakie konkursy :D

Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/gruby777/

Coś o sobie: witam mam 18 lat od małego dobrze grałem w gry i po prostu to lubiłem niestety ze względów finansowych nigdy nie mogłem mieć komputera typowo pod gry.
gram na starym laptopie z podłączonym monitorem teraz już mi się nie opłaca kupować komputera bo jedyne w co gram to jest właśnie cs 1.6 na serwerze only dd2.
polubiłem ten serwer z wielu powodów i zostanę przy nim na długo jestem w stanie poświecić dużo czasu i pieniędzy na rozwój serwera żeby innym się dobrze grało 
nie obchodzą mnie inne serwery tylko dokładnie ten jest świetny i chce się przyczynić do tego zęby był jeszcze lepszy. na forum nie udzielam się ale czytam i przeglądam.
myślę ,że u  @ Admin CS 1.6 ONLY DD2  mam dobre zdanie nigdy nie robię problemów i zawsze jestem kulturalny wiadomo każdemu zdarzy się przeklnąć .
sądzę za na opiekuje nadaje się idealnie bo tu nie chodzi tylko o zarządzanie ale i przywiązanie i chęć  pomocy.    

• Lubię to! 6
  • Super 3
  • Tak sobie 3
  • Torfowisko

+ wiek 

+ Podanie 

+ Wsparcie finansowe 

+ Admin na serwerze 

+AMXX ( @ LAN_CIECHOCINEK2K2 już sie nie czepiaj xd) (nie musisz się uczyć pluginów, bo i tak raczej dostępu do ftp nie dostaniesz. 

Nie widzę większych przeciwskazań dlaczego nie mógłbyś pełnić tej funkcji, okres próbny. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkowniczka

Zdecydowanie jestem na tak.

Osoba miła, sympatyczna, pomocna, kulturalna, spokojna i wywiązująca się ze swoich obowiązków. Mimo mojego krótkiego stażu, nie widziałam jakiegokolwiek zgrzytu między Tobą a innym graczem/adminem. Jesteś aktywny na serwerze. 

Fajnie się z Tobą współpracuje. 

No i oczywiście wsparcie finansowe jest również na plus, dzięki temu mamy teraz fajny konkursik na serwerze. 

Podanie ładnie rozwinięte, ale jedyne co mnie boli to interpunkcja - to trochę do poprawy. 

Edytowane przez nadmanganianpotasu
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Wow! 1

• Zasłużony

Sczerze? Opiekun to nic trudnego prosta sprawa którą ogarniesz na starcie bez większych problemów.

Jak chodzi o twoją rolę jako Admin nie ma z tobą żadnych problemów. W grupie współpracuję się z tobą na wysokim poziomie idzie z tobą normalnie pogadać w dodatku nigdy nie odmówisz pomocy danej osobie czy to nawet drugiemu adminowi na serwerze. Dodatkowo zaplusowałeś chyba u każdego tym konkursem na który sam wyłożyłeś daną kwotę ( wiadomo kasa kasą no, ale jednak ) dlatego moim zdaniem powinieneś otrzymać swoją szansę i sprawdzić się na tej roli. Zawsze to odciążysz trochę Lanka z podliczaniem godzin czy to rozpatrywaniem propozycji.

Jedyny minus co kuje trochę w oczy, to tak jak napisała moja przedmówczyni wyżej interpunkcja = jednak jako Opiekun pasowałoby żebyś wypowiadał się w tematach na w miarę wysokim poziomie, ale wszystko jest do poprawienia także.

Jako, że chętnych obecnie nie ma, a dalej jest poszukiwany opiekun z tego co piszę w dziale serwera, to ode mnie leci tak ;) 

Powodzenia. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

spacer.pngspacer.png

• Premium
Premium

+ Wiek 

+ Kultura 

+ Pomocny 

+ Podanie ładnie rozwinięte 

+ Dobry kontakt z adminami 

+ Wsparcie kasą 

Na Tak :)

• Lubię to! 1
  • Super 1

Jestem na tak :) 

+ Dobry kontakt z każdym adminem 

+ Wiek

+ Pomocny na serwerze 

+ Kulturę ma 

+ Pomoc finansowa 

+ Dużo aktywny w grze

+ Podanie ładnie rozwinięte 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • paczaukowiec

+ Wiek 

+ Kultura 

+ Pomocny 

+ Podanie obfite

+ Sympatyczna osobka

Gruby na opiekuna ! :D

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Właściciel
Właściciel

Przyjete na okres probny

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]