Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - gruby777

gruby777

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Imię: julek
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?

-witam jak sama nazwa mówi chciałbym się opiekować serwerem czuje ,że mogę pomoc na serwerze finansowo jak i moralnie.
 Podliczać adminów dbać o porządek na serwerze.  only dd2 to jedyny serwer na jakim gram i bardzo chciałbym pomoc w rozwoju a jak widzę to od dawna nie ma opiekuna i chce zakleić tą pustkę

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only dd2 

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nie byłem ale wiem ,że sobie poradzę 

Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 musze jeszcze się douczyć z pluginów

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak jestem w stanie na bierząco wspierać finansowo serwer oraz dodatkowo dawać pieniądze na różnorakie konkursy :D

Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/gruby777/

Coś o sobie: witam mam 18 lat od małego dobrze grałem w gry i po prostu to lubiłem niestety ze względów finansowych nigdy nie mogłem mieć komputera typowo pod gry.
gram na starym laptopie z podłączonym monitorem teraz już mi się nie opłaca kupować komputera bo jedyne w co gram to jest właśnie cs 1.6 na serwerze only dd2.
polubiłem ten serwer z wielu powodów i zostanę przy nim na długo jestem w stanie poświecić dużo czasu i pieniędzy na rozwój serwera żeby innym się dobrze grało 
nie obchodzą mnie inne serwery tylko dokładnie ten jest świetny i chce się przyczynić do tego zęby był jeszcze lepszy. na forum nie udzielam się ale czytam i przeglądam.
myślę ,że u  @ Admin CS 1.6 ONLY DD2  mam dobre zdanie nigdy nie robię problemów i zawsze jestem kulturalny wiadomo każdemu zdarzy się przeklnąć .
sądzę za na opiekuje nadaje się idealnie bo tu nie chodzi tylko o zarządzanie ale i przywiązanie i chęć  pomocy.    

• Lubię to! 6
  • Super 3
  • Tak sobie 3
  • Torfowisko

+ wiek 

+ Podanie 

+ Wsparcie finansowe 

+ Admin na serwerze 

+AMXX ( @ LAN_CIECHOCINEK2K2 już sie nie czepiaj xd) (nie musisz się uczyć pluginów, bo i tak raczej dostępu do ftp nie dostaniesz. 

Nie widzę większych przeciwskazań dlaczego nie mógłbyś pełnić tej funkcji, okres próbny. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkowniczka

Zdecydowanie jestem na tak.

Osoba miła, sympatyczna, pomocna, kulturalna, spokojna i wywiązująca się ze swoich obowiązków. Mimo mojego krótkiego stażu, nie widziałam jakiegokolwiek zgrzytu między Tobą a innym graczem/adminem. Jesteś aktywny na serwerze. 

Fajnie się z Tobą współpracuje. 

No i oczywiście wsparcie finansowe jest również na plus, dzięki temu mamy teraz fajny konkursik na serwerze. 

Podanie ładnie rozwinięte, ale jedyne co mnie boli to interpunkcja - to trochę do poprawy. 

Edytowane przez nadmanganianpotasu
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Wow! 1

• Zasłużony

Sczerze? Opiekun to nic trudnego prosta sprawa którą ogarniesz na starcie bez większych problemów.

Jak chodzi o twoją rolę jako Admin nie ma z tobą żadnych problemów. W grupie współpracuję się z tobą na wysokim poziomie idzie z tobą normalnie pogadać w dodatku nigdy nie odmówisz pomocy danej osobie czy to nawet drugiemu adminowi na serwerze. Dodatkowo zaplusowałeś chyba u każdego tym konkursem na który sam wyłożyłeś daną kwotę ( wiadomo kasa kasą no, ale jednak ) dlatego moim zdaniem powinieneś otrzymać swoją szansę i sprawdzić się na tej roli. Zawsze to odciążysz trochę Lanka z podliczaniem godzin czy to rozpatrywaniem propozycji.

Jedyny minus co kuje trochę w oczy, to tak jak napisała moja przedmówczyni wyżej interpunkcja = jednak jako Opiekun pasowałoby żebyś wypowiadał się w tematach na w miarę wysokim poziomie, ale wszystko jest do poprawienia także.

Jako, że chętnych obecnie nie ma, a dalej jest poszukiwany opiekun z tego co piszę w dziale serwera, to ode mnie leci tak ;) 

Powodzenia. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

spacer.pngspacer.png

• Premium
Premium

+ Wiek 

+ Kultura 

+ Pomocny 

+ Podanie ładnie rozwinięte 

+ Dobry kontakt z adminami 

+ Wsparcie kasą 

Na Tak :)

• Lubię to! 1
  • Super 1

Jestem na tak :) 

+ Dobry kontakt z każdym adminem 

+ Wiek

+ Pomocny na serwerze 

+ Kulturę ma 

+ Pomoc finansowa 

+ Dużo aktywny w grze

+ Podanie ładnie rozwinięte 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • paczaukowiec

+ Wiek 

+ Kultura 

+ Pomocny 

+ Podanie obfite

+ Sympatyczna osobka

Gruby na opiekuna ! :D

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Właściciel
Właściciel

Napisz PW mam kilka pytan

• Właściciel
Właściciel

Przyjete na okres probny

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]