VIP gruby777 Opublikowano 3 Października 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Imię: julek Wiek:18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem? -witam jak sama nazwa mówi chciałbym się opiekować serwerem czuje ,że mogę pomoc na serwerze finansowo jak i moralnie. Podliczać adminów dbać o porządek na serwerze. only dd2 to jedyny serwer na jakim gram i bardzo chciałbym pomoc w rozwoju a jak widzę to od dawna nie ma opiekuna i chce zakleić tą pustkę Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: only dd2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nie byłem ale wiem ,że sobie poradzę Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 musze jeszcze się douczyć z pluginów Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak jestem w stanie na bierząco wspierać finansowo serwer oraz dodatkowo dawać pieniądze na różnorakie konkursy Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/gruby777/ Coś o sobie: witam mam 18 lat od małego dobrze grałem w gry i po prostu to lubiłem niestety ze względów finansowych nigdy nie mogłem mieć komputera typowo pod gry. gram na starym laptopie z podłączonym monitorem teraz już mi się nie opłaca kupować komputera bo jedyne w co gram to jest właśnie cs 1.6 na serwerze only dd2. polubiłem ten serwer z wielu powodów i zostanę przy nim na długo jestem w stanie poświecić dużo czasu i pieniędzy na rozwój serwera żeby innym się dobrze grało nie obchodzą mnie inne serwery tylko dokładnie ten jest świetny i chce się przyczynić do tego zęby był jeszcze lepszy. na forum nie udzielam się ale czytam i przeglądam. myślę ,że u @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 mam dobre zdanie nigdy nie robię problemów i zawsze jestem kulturalny wiadomo każdemu zdarzy się przeklnąć . sądzę za na opiekuje nadaje się idealnie bo tu nie chodzi tylko o zarządzanie ale i przywiązanie i chęć pomocy. 6 3 3 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Października 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 + wiek + Podanie + Wsparcie finansowe + Admin na serwerze +AMXX ( @ LAN_CIECHOCINEK2K2 już sie nie czepiaj xd) (nie musisz się uczyć pluginów, bo i tak raczej dostępu do ftp nie dostaniesz. Nie widzę większych przeciwskazań dlaczego nie mógłbyś pełnić tej funkcji, okres próbny. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nadmanganianpotasu Opublikowano 3 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Zdecydowanie jestem na tak. Osoba miła, sympatyczna, pomocna, kulturalna, spokojna i wywiązująca się ze swoich obowiązków. Mimo mojego krótkiego stażu, nie widziałam jakiegokolwiek zgrzytu między Tobą a innym graczem/adminem. Jesteś aktywny na serwerze. Fajnie się z Tobą współpracuje. No i oczywiście wsparcie finansowe jest również na plus, dzięki temu mamy teraz fajny konkursik na serwerze. Podanie ładnie rozwinięte, ale jedyne co mnie boli to interpunkcja - to trochę do poprawy. Edytowane 3 Października 2022 przez nadmanganianpotasu 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Sczerze? Opiekun to nic trudnego prosta sprawa którą ogarniesz na starcie bez większych problemów. Jak chodzi o twoją rolę jako Admin nie ma z tobą żadnych problemów. W grupie współpracuję się z tobą na wysokim poziomie idzie z tobą normalnie pogadać w dodatku nigdy nie odmówisz pomocy danej osobie czy to nawet drugiemu adminowi na serwerze. Dodatkowo zaplusowałeś chyba u każdego tym konkursem na który sam wyłożyłeś daną kwotę ( wiadomo kasa kasą no, ale jednak ) dlatego moim zdaniem powinieneś otrzymać swoją szansę i sprawdzić się na tej roli. Zawsze to odciążysz trochę Lanka z podliczaniem godzin czy to rozpatrywaniem propozycji. Jedyny minus co kuje trochę w oczy, to tak jak napisała moja przedmówczyni wyżej interpunkcja = jednak jako Opiekun pasowałoby żebyś wypowiadał się w tematach na w miarę wysokim poziomie, ale wszystko jest do poprawienia także. Jako, że chętnych obecnie nie ma, a dalej jest poszukiwany opiekun z tego co piszę w dziale serwera, to ode mnie leci tak Powodzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 3 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 + Wiek + Kultura + Pomocny + Podanie ładnie rozwinięte + Dobry kontakt z adminami + Wsparcie kasą Na Tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Jestem na tak + Dobry kontakt z każdym adminem + Wiek + Pomocny na serwerze + Kulturę ma + Pomoc finansowa + Dużo aktywny w grze + Podanie ładnie rozwinięte 2 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 3 Października 2022 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 + Wiek + Kultura + Pomocny + Podanie obfite + Sympatyczna osobka Gruby na opiekuna ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Października 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Napisz PW mam kilka pytan Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Października 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Przyjete na okres probny 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Października 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi