Użytkownik∙ MERTON Opublikowano 4 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) 1. Twój nick:MERTOℕ ^(-_-)^ 2. Nick oskarżonego:iMm*3r4 3. IP/SID oskarżonego: macie, bo admin 4. Data i czas zdarzenia: teraz 5. Powód skargi: niesłuszny kick i za długi 6. Opis sytuacji: no to tak, wchodzę na serwer wybrałem broń i wlatuje od strony gali na ct Wasz admin i ja dostając wyższego pingu zaczynam uzywac rolki aby uniknac jego strzalow i gdy ping zszedł na normalny po czym go zabiłem, bo ten nie zdołał. Jest to pierwsza w ogóle taka sytuacja, ze na ulamek sekundy mnie klatkuje, a admin daje bezpodstawnego bana na 30minut. Mam nadzieję na przyjętą skargę, pozdrawiam. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www90.zippyshare.com/v/CKO6WKe0/file.html od 17;50 do 18;02 Edytowane 4 Października 2022 przez MERTON 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 3 godziny temu, MERTON napisał: ja dostając wyższego pingu Widzę zbieżność. Ban może i trochę surowy jednak słuszny. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi