Użytkownik Exsecratio Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 1. Nick: Spanish Inquisition 2. Wiek: 23 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: Nie ukrywam trochę czasu minęło chciałbym wstawić tu 10 ale to do przypomnienia, 8 (według skali :*) 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Spanish Inquisition/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/kto?to=0:0:4527041 7. Steam ID: STEAM_0:0:4527041 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/NounVR/ (Zmieniłem bo za długie było dla forum, może wyskoczyć SpanishInquisitionNEWACC) 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Staż około 17lat, zaczynałem na botach, kiedyś liczyłem z przerwami wychodziło coś ponad 8k godzin. Pierwsza styczność z wspomagaczami 2k07/8 tokio drift - później wh w oczach, w tygodniu ffa bądź dm, weekendami mixy gdzie poznałem sety różnej maści (Pozdrawiam Szejkera). Czasami mi nie idzie, spadam tylko w rankingu i się denerwuje a mógłbym wyprosić w tym czasie jakiegoś pasożyta. Nie byłaby to moja pierwsza rola administratora służyłem na kilku większych serwerowniach jeszcze przed upadkiem playerbase'u 1.6'stki. Umiejętność rozpisywania demek oceniłbym na 8/10 pamiętam miałem jakieś potknięcie ale nic wielkiego. Czas reakcji również dobry - padam, widzę co się dzieje dookoła, zaczynam obserwację. W ten sposób ująłem dziś (z pomocą administratorów poprzez instant u@) dwóch użytkowników płyty CD Counter Strike 1.6 Non Steam z wstrzykniętym niedozwolonym oprogramowaniem, niestety, robal pałętał się o dwie/trzy rundy za długo zadając ból i zdziwienie pięciu niewinnym głowom. Chciałbym dopomóc w szybszej dezynsekcji a także przypilnować porządku gdy inni chcą odpocząć. 12. Kontakt: Dsc: NounVR#6892 GG: 58596181, w/w Steam ew. whatsapp, forum 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) +Wiek + Steam + Składka Jest jak na razie 12 adminów, jesteś tutaj od niedawna, pograj jeszcze troszkę, i wtedy złóż podanie Jak na razie na Nie. Edytowane 5 Października 2022 przez Błaszczyk 4 Odnośnik do komentarza
VIP gruby777 Opublikowano 5 Października 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Cześć grasz od około dwóch tygodni w tym tygodniu grasz bardzo dużo z czego jesteśmy bardzo szczęśliwi. Zgłaszasz cheaterów co jest na + i nie ma z tobą problemu jeżeli przez jakiś czas będziesz kontynuować to co robisz i nic się nie stanie na pewno damy ci szanse jednak narazie trochę krótko grasz i myśle ze musisz jeszcze trochę pograć Jestem na nie aczkolwiek jeżeli będziesz dalej grał i zgłaszał cheaterów to nie widzę przeciwwskazań 3 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Też jestem na nie Grasz na serwie widać to + duży dla ciebie że zgłaszasz na u@ praktycznie wszystko ale na tą chwilę również jestem na nie ale rób tak dalej i myślę że dołączysz do nas życzę powodzenia 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Jestem na nie. - Nowy gracz - Duża liczba adminów Pograj trochę, poznaj ludzi i ekipę i wtedy złóż podanie. 3 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nadmanganianpotasu Opublikowano 5 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) Ja jestem na tak. Gracz niebanowany, zgłaszający na u@, ogarnięty i niekonfliktowy. W tym tygodniu aktywność spora - mam nadzieję, że się utrzyma nie patrząc na to jaki będzie werdykt. Wiek, steam oraz doświadczenie również na plus. Jestem za daniem szansy, mimo tego, że adminów mamy sporo. Edytowane 5 Października 2022 przez nadmanganianpotasu 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz TetraHydroCannabinol Opublikowano 6 Października 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Na nje -konto pod podanie -nie znam cie -ani razu nie słyszałem +-gt 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Daj się poznać reszcie, nabij troszkę aktywności na forum i napisz podanie za tydzień Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi