Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 5 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) UBT 1.6 czy UBT GO:UBT GO Nick:^Mr.Yakuza^ Imię:Piotr Wiek (dokłada data): 30.08.2000r. SID:STEAM_0:0:547328841 Znajomość AMXX*(1-10):5 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Ciężko to opisać satram się być w każdej wolnej chwili. Opisz siebie: Siema wszystkim jestem skromny chłopak , który szuka nowych wyzwań , moją historie na Forum zaczynałem z OM#2. Aktualnie jestem tam administratorem . W wolnej chwili również zajmuje się Typerka na Forum. Dlaczego akurat Ty?:Jestem konsekwentny, staram sie nie robić błędów co do podejmowania decyzji , jestem aktywny , mam dobry kontakt z graczami na serwerze om#2 . Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?:Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Myśle że dosyć wysoko. Kontakt: steam . discord , Edytowane 5 Października 2022 przez ^Mr.Yakuza^ 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Z twoimi rozpiskami nie ma szans, odrzucam. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi