Użytkownik SMIERC123 Opublikowano 5 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Twój nick na serwerze:Respect ` Nick admina banującego: Blaszyczyk Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:22.29 okolo 05.10.2022 Serwer na którym dostałeś bana:only dd2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Dawalem info a tu nagle admin do mnie zamknij ryja cos podobnego leci skarga na niego odrazu zwyzywalem go pozniewaz gram z zona i myslalem ze wyjde z siebie a dawalem info na dluga Link do Sourcebansa z twoim banem:wie wiem sorry Link do twojego profilu steam:nie wiem sorry Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'odpocznij' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1031013509' [AMXBans] Twoje IP: '178.235.180.211' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 5 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 @ Błaszczyk ? Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 5 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) Powiedziałem Ci nie drzyj ryja, po czym mnie zwyzywałeś,z tygodnia co dostał,proszę mu przedłużyć na 2 tydzień,niech się nauczy, po banie mnie zwyzywał jeszcze gorzej. Editt. Przecież ja cie nie wyzywalem,powiedziałem nie drzyj ryja. Edytowane 5 Października 2022 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Użytkownik SMIERC123 Opublikowano 5 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 2 godziny temu, SMIERC123 napisał: ty blaszczyk nie lec ze mna w kulki tylko ub a nie tu bedziesz sie bronil adminem,wracajac nie masz prawa mnie wyzywac 1 czlowiek niby a zlamales kodeks 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SMIERC123 Opublikowano 5 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 2 tygodnie nie rozumiem,trzymacie w takim razie z adminem a nie z graczem,serwer to serwer dla mnie Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Ban sluszny. Chamstwa nie tolerujemy na serwerze. Admin też średnio się zachował, ale tutaj omawiamy tylko bana. Reszta w skardze. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi