Użytkownik Veritaserum Opublikowano 8 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Nie wiem wzoru chyba nie ma albo ja nie widzę "Przepraszam" A więc na serwerze nie nalicza monet w ogóle ich nie daje, a jest sklep skinów za monety wiec trochę lipa Plus dodanie jakiegoś antycheat ponieważ jest za dużo cheaterów i nie da sie praktycznie grać ps z tego co widziałem za zgłoszenie problemu jest 20 wPLN do Sklepu @ Trivor Edytowane 8 Października 2022 przez Veritaserum Odnośnik do komentarza
Użytkownik sNaKePL1996 Opublikowano 8 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Podepnę się pod temat kolegi ponieważ sam chciałbym zgłosić problem. Dzisiaj gdy ktoś mnie zabił dostawałem asystę (fraga) i gdy ktoś z mojej drużyny zabijał przeciwników również dostałem fragi. Edytowane 8 Października 2022 przez sNaKePL1996 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 W dniu 8.10.2022 o 23:59, sNaKePL1996 napisał: Podepnę się pod temat kolegi ponieważ sam chciałbym zgłosić problem. Dzisiaj gdy ktoś mnie zabił dostawałem asystę (fraga) i gdy ktoś z mojej drużyny zabijał przeciwników również dostałem fragi. Tak się działo przy każdym fragu czy tylko okazjonalnie? W dniu 8.10.2022 o 21:25, Veritaserum napisał: Plus dodanie jakiegoś antycheat ponieważ jest za dużo cheaterów i nie da sie praktycznie grać Antycheat jest, ale on nie pomoże na każdego czitera. Po prostu nie ma adminów. W dniu 8.10.2022 o 21:25, Veritaserum napisał: A więc na serwerze nie nalicza monet w ogóle ich nie daje, a jest sklep skinów za monety wiec trochę lipa Postaramy się naprawić problem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sNaKePL1996 Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Działo się tak przy każdym fragu. Rzadko tam ktoś gra ale jak czasem jest więcej niż 2 osoby to zawsze ten problem z asystami występuje. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 22 godziny temu, sNaKePL1996 napisał: Działo się tak przy każdym fragu. Rzadko tam ktoś gra ale jak czasem jest więcej niż 2 osoby to zawsze ten problem z asystami występuje. Na trybie only hs? Jak na razie testowałem tylko bez only hs to działa wszystko dobrze. W dniu 8.10.2022 o 21:25, Veritaserum napisał: A więc na serwerze nie nalicza monet w ogóle ich nie daje, a jest sklep skinów za monety wiec trochę lipa Naprawione. Monety dawało, ale nie pojawiały się w hudzie. W dniu 8.10.2022 o 21:25, Veritaserum napisał: ps z tego co widziałem za zgłoszenie problemu jest 20 wPLN do Sklepu Za pomysł, propozycję lub dodatek do tego najlepszy. Nie za zgłaszanie problemów. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi