Użytkownik _magentablack_ Opublikowano 10 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Jobba 10.10.2022 godzina : 1:45 Wykryto Czita podany niżej w załączniku Nwm co napisać, chciałbym tylko tyle dodać że grałem z wieloma osobami długo na tym serwie i ani razu bana za takie cos nie dostałem i założę się że te osoby jakby miały możliwość to by to potwierdziły ale zastanawia mnie to ponieważ dziś a dokładniej dnia 09.10.2022 było dużo osób które używały wspomagaczy takich jak aim itp a ja dostałem bana dokładnie sam nie wiem za co ale dziwne jest to że anty cheat nie wykrywa jak ktoś ma widocznego aima a jak ja chwile posurfowałem i postrzelałem się z typkiem jakimś tam to bana dostałem heh ? miałem jedynie co odpalone to bh na serwerki inne ale wątpię by to mi wykryło bo tam jest abh. nigdy nic podobnego nie przydarzyło mi się więc jeżeli była by możliwość odblokowania konta to byłbym wdzięczny bo grałem chwile na serwerku z wieloma miłymi osobami lecz nigdy nie przytrafiło mi się takie coś. Dziekuje miłego Jobba I chciałbym dodać że na tym serwie naprawdę codziennie parę cheaterów się pojawia co powoduje spadki w graczach oraz brak przyjemności z surfingu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Wzorując się na tym temacie: Cytat nie odpowiadamy za to co ktoś ma w folderach od cs;a. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi