Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 (edytowane) Witam Was serdecznie w kolejnej serii " Pod Ostrzałem". Na naszym celowniku tym razem znalazł @ Junior Admin i koneser szynek : @ sh1nga Jakie odpowiedzi padły na jego temat, zaraz się przekonamy. Anonim 1 Cóż mogę powiedzieć o Szynce no :D. Zawsze dostaje baty na serwerze i nigdy mnie trafić nie może A tak poważnie. Pozytywna mordeczka która nigdy nie odmówi w razie potrzeby pomocy Anonim 2 Jest spoko osobą. Stanowcza wysoko postawiona persona. Anonim 3 Z zewnątrz stanowczy i trzymający się regulaminu wkurwiający junior administrator. Prywatnie spoko morda i naprawdę można z nim się dogadać. Anonim 4 Szynka nie raz sporo ma odklejek ale od prywatnej strony to jest kox Anonim 5 Spaniały człowiek to jest ugułem! Mleczny człowiek całe te! Anonim 6 Sh1nga duży staż na forum, znam go już dobrze i wiem że zasługuje na wyższą role niż j@ Anonim 7 Trochę ciężko się z nim rozmawia, ale kox administrator. Anonim 8 Sh1nga spoko typ, duża aktywność i staż na forum tylko tak dalej! Anonim 9 Znam go dosyć długo na sieci, rozmawiałem z nim kilkukrotnie. Jest to miła i pomocna osoba, lecz ma krótki zapalnik i łatwo go wyprowadzić z równowagi. Anonim 9 Spokojny j@ nic nie odwala jest miłą osobą ale nie raz trudną do zrozumienia. Anonim 10 Oprócz takich osobistych odczuć to wydaję mi się że wykonuję swoją pracę jednak jest mniej widoczny niż inni j@ Anonim 11 Spoko mordka jest miły oraz pomocny. Myślałem że więcej ludzi się wypowie o @ sh1nga ale no cóż.... No ale dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli. Edytowane 12 Października 2022 przez Hana_Montana 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 13 minut temu, Hana_Montana napisał: która nigdy nie odmówi w razie potrzeby pomocy 14 minut temu, Hana_Montana napisał: jednak jest mniej widoczny niż inni j@ Niech pozostała dwójką się wykaże (postanowiłem nieco zdjąć nogę z gazu), z drugiej strony osoba która się do mnie zglosi o pomoc od razu ją otrzyma. Pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 29 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Super opinie Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Sporo osób zgodziło się wypowiedzieć na Twój temat Szynko.Chwilę mnie tu nie było ale zazwyczaj był z tym problem.Albo ktoś ich dobrze namawiał na wywiad albo jesteś naprawdę godną wypowiedzi osobą Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Listopada 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi