Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazł się członek UBT @F4NTOM Oto opinia paru użytkowników na jego temat: --> Anonim użytkownika nr. 1: --> Moim zdaniem F4NTOM jest spoko mordką i dobrym kolegą ? Anonim użytkownika nr. 2: --> Miły, kulturalny, pomocny chłopak Anonim użytkownika nr. 3: --> Jest Fajny. Anonim użytkownika nr. 4: --> Miły fajny chłopak da się z nim pogadać pomocny i zawsze uśmiechnięty. Anonim użytkownika nr. 5: --> Dość sympatyczna mordka. Pomocny. Lecz wystawił mnie mieliśmy skoczyć na browara Anonim użytkownika nr. 6: --> Szczerze powiedziawszy mało się znamy, ale na pierwszy rzut oka wydaję się być sympatyczny Anonim użytkownika nr. 7: --> Spoko typek xd Anonim użytkownika nr. 8: --> Spoko gościu z fajnym poczuciem humoru Anonim użytkownika nr. 9: --> Cóż mogę o nim powiedzieć Hmmmm Jakiś skokobryk z Czatboxa xd Anonim użytkownika nr. 10: --> Hej, jest wygadany chłopak, miły, fajny , pomocny, można z nim żartować, jest w porządku, dużo pisze na Chatboxie. Anonim użytkownika nr. 11: -->Sympatyczna osoba. Anonim użytkownika nr. 12: --> Uważam, że jest sympatyczną i miłą osobą przyjemnie się z nim pisze. Anonim użytkownika nr. 13: --> To kochany, ciepły i mega serdeczny Misiak, który chętnie wyciąga rękę do potrzebujących, nie oczekując niczego w zamian. Anonim użytkownika nr. 14: --> Wydaje się spoko mordeczką, niestety bliżej nie miałem szansy go poznać :p Anonim użytkownika nr. 15: --> Spoko jest:D Zawsze gdy się przywitałem na ChatBoxie to zazwyczaj od razu się witał i pytał co tam u mnie slychac;) Miły człek ? lubię go Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Dusia 2 3 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nawet dobrze ale slabe Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Bardzo dobre i kamikiem nie przejmować się bo jest super Dusia gratuluję P.S @Kamilekto bot :-P Pozdrawiam :-) Edytowane 17 Grudnia 2018 przez kula90 1 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 17 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dobra robota leci plusik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Fajnie się czyta takie ciepłe opinie. Dziękuję wam, jesteście najlepsi 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Neilves Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Wiadome, że taki jest! Plusik. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi