Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - gruby777

zabijakaNs

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: zabijakaNs
2. Nick oskarżonego: gruby777
3. IP/SID oskarżonego: nie znam
4. Data i czas zdarzenia:  14.10.2022 12:41
5. Powód skargi:  Nadużywanie rangi danie bana nie z godnie z prawdą
6. Opis sytuacji:  O tuż grałem sobie u was na serwerku wbił gracz yogi czy jakoś tak zaczął mi ubliżać i wyzywać mnie od róznych cytyje cwel pedał itp a ja jestem osobą co nie będzie wysłuchiwać obelg w moją stronę siedziałem cicho do czasu ale zauważyłem że admin nic z tym nie robi więc się odezwałem tak samo jak yogi do mnie a pan wielki wódz admin zamiast dać yogiemu bana to dał mi o tuż dodam że ja tej awantury nie zaczęłem tylko gracz yogi prosze wobec admina wyciągnąć konsekwencje wobec dawania kar może to jakiś kolega yogiego dlatego ja wyłapałem bana ale tak nie powinno być czy to kolega czy nie on powinien dostać bana nie ja albo przynajmniej we dwoje a nie ze tylko 1 osoba .
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):  cały serwer logi itp

• Ha ha 1
  • Przykro mi 1
  • VIP
VIP

Witam nie usłyszałem żeby ciebie obrażał ale usłyszałem jak mówisz ,,pedale jebany" więc za to dostałeś ode mnie bana.

Nie jest to mój żaden kolega ponieważ jako opiekun musze być obiektywny. 

przejrzę teraz demo i jak on cię zaczął obrażać też dostanie.

12 godzin temu, zabijakaNs napisał:

grałem sobie u was na serwerku wbił gracz yogi czy jakoś tak zaczął mi ubliżać i wyzywać mnie od róznych cytyje cwel pedał itp a ja jestem osobą co nie będzie wysłuchiwać obelg w moją stronę siedziałem cicho do czasu ale zauważyłem że admin nic z tym nie robi więc się odezwałem tak samo jak yogi do mnie

Czyli Ty dostałeś bana słusznego. Zgłaszałeś gracza na u@? Bo admin też wszystkiego nie słyszy, mógłbyć w innej drużynie.

Bez dowodów nic nie zrobię. Z tego co zrozumiałem to wyzywaliście się na czacie głosowym, a tego w logach nie znajdę. Potrzebuję jakieś demo.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

O tuż dobrze słyszałeś bo jak miał deda to gadał na mikro i usłyszałeś jak sie kłuciliśmy po prostu twierdzisz ze tego nie słyszałeś albo nie chciałeś słyszeć /. pod rugie chodzi tu o kare powinno być ostrzezenie w postaci kicka a nie ban odrazu gruby masz dostep do demko nie mozesz sprawdzic hm ?

Edytowane przez zabijakaNs
  • VIP
VIP

Nie mam dostępu do demoa ty masz  i słyszałem tylko wymianę waszych zdań i nie pamiętaj już ale chyba nie usłyszałem wyzwisk bo jakbym usłyszał to by poleciał ban 

• Użytkownik
18 minut temu, gruby777 napisał:

Nie mam dostępu do demoa ty masz  i słyszałem tylko wymianę waszych zdań i nie pamiętaj już ale chyba nie usłyszałem wyzwisk bo jakbym usłyszał to by poleciał ban 

nie wiem ale na przyszłość ja nie wyzywam bez powodu ale jak nie słyszałeś to co również nie słyszałeś jak inni go uciszali prawda .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]