Użytkownik∙ Marves Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Czy jesteś zadowolony ze swojej pracy/szkoły? Chciałbyś ją zmienić? A może wszystko jest w porządku i nie potrzebujesz żadnych zmian? Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nie zmienię tej pracy na żadną inną bo robię to co lubię Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nie jestem zadowolona ze swojej pracy, ale być może niedługo się ona zmieni Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 ja jestem zadowolony ze swojej pracy nie potrzbuje zmian Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Moja praca mi odpowiada, jedyne co bym chciał zmienić to sort Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik TSG Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nie jestem zadowolony, w styczniu rezygnuije :D Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 17 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ja jestem zadowolony ze swojej pracy,nie zmieniłbym jej na ten moment Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nie jestem zadowolony mam poje.... szkołę Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Chciałbym zmienić pracę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi