Użytkownik svx. Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer aktualnie nie ma opiekuna i nie ma chętnych na to stanowisko a że mam trochę wolnego czasu i chęci to chciałbym spróbować swoich sił w takiej roli. Admina jako tako nie mam aczkolwiek jako ubt mam permisje i jezeli trzeba to banuje kogo trzeba, byłem już adminem na tym serwerze i sprawowałem się bardzo dobrze nie było żadnych skarg ani nic podobnego. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 1v1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jakiegoś grosza rzucę. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198274634861/ Coś o sobie: Imię Kacper, gram jem śpię, pogrywam w koszykówkę i lubię oglądać filmy. Jestem miły i szczery. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 +kaska +sm +argumenty zosatnia opiekunem Jestem na Tak 1 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 jestem na tak sm+ argumenty+ Nie ma lepszego kandydata obecnie od niego, powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 15 Października 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 +sm +brak opiekuna +składka W ubt radzi sobie bardzo dobrze to na opiekunie też spokojnie się sprawdzi, jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 15 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 @ Admin CS:GO ARENA 1VS1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 16 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Ogarnięty, dobrze sobie radzi jako ubt, więc z opiekunem nie będzie miał problemów, aktualnie chyba najlepszy kandydat. No ja tu widzę same plusy. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wika Opublikowano 17 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 +sm +argumenty +składka ogarnia na ubt, tu nie ma opiekuna więc sobie chlopak poradzi, jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 17 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Października 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 PW kilka pytan Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Października 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi