Użytkownik Erev.' Opublikowano 16 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Siemanko. Wykupiłem SVIPa i nie mogę wejść na serwer... Wyrzuca błąd hasła. Myślałem, że pomyliłem najpierw i wykupiłem jeszcze raz pod zmienionym nickiem pilnując, żeby hasło było poprawne. Dalej ten sam błąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 16 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Jeśli kupiłeś svipa to musiałeś założyć hasło a jeśli masz hasło to musisz wpisać w consoli setinfo _pw "hasło Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 16 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 No to wpisuje to i wywala mi, że hasło jest błędne Kiedy w 200% jest zgodne z tym co wpisywałem przy zakupie. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Skontaktuj się z którymś z czerwonych z administracji na PW. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Października 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi