Użytkownik∙ YolYou13372 Opublikowano 16 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Imię: Bartek Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym być Opiekunem żeby dopilnować porządku na serwerze, podliczanie godzin adminom. Wsparcie finansowe oczywiście będzie jak będzie kasa ( jestem osobą bezrobotną ale jeśli kaska będzie oczywiście że dołożę od siebie ) Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY MIRAGE #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale myślę że sobie poradzę Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 3/10, ale jak najbardziej douczę się tego Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199404967632/ Coś o sobie: Jestem Bartek . Mam 16 lat . Interesuję się informatyką. Lubię grać na serwerze społecznościowym ONLY MIRAGE #2. Chodzę do 2 klasy technikum na profilu Technik Informatyk. Myślę że na serwerze ONLY MIRAGE #2 mam bardzo dobre zdanie, nie robię problemów, jak każdej osobie zdarzy się czasami przeklnąć. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie jako Opiekun serwera bo tu nie chodzi tylko o zarządzanie lecz przywiązanie się i chęć do pomocy . Edytowane 16 Października 2022 przez YolYou13372 6 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Odrzucam, SM obecnie słabe. Nigdy nie miałeś opiekuna serwera, więc najpierw spróbuj od zwykłego admina! "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi