Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Organizator

Martaelo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Jaką masz propozycje?: Cześć przychodzę do was z propozycją dodania rangi "Organizator" ranga polega na tworzeniu i wymyślaniu  różnych konkursów czy jakiś wydarzeń jak na przykład ten miss/misster czy jakieś inne konkursy. Ta ranga jest fajna i przydatna ponieważ odciąży administracje od tych zajęć co mógłby się zająć organizatorzy.

Dobry organizator powinien być 

-Pomysłowy 

-Lubiany

-Być rozeznany w internecie i w różnych faktach 

-Zaufany 

Screenshot/Nagranie/Przykład: Chyba nie trzeba :)

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

Można spróbować na próbę z tą rolą 

Na pewno by to dużo ułatwiło administracji roboty  

• Lubię to! 1

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• Użytkownik

Jak dla mnie to nie miało by sensu robić takiej rangi z paru powodów a mianowicie są Moderatorzy, Redaktorzy, Junior Admini którzy to wszystko ogarniają a taka ranga tylko by się kurzyła nic więcej 

Edytowane przez ShEgGy
  • WTF 1

sheggy.png.d2809b0d3bf704302377f84a5aa9e817.png.11f028a10f754fcc61d12001dc3b59d2.png

• Donator
DONATOR

Popieram kolegę wyżej - ja zawsze jak mam jakiś pomysł piszę do administracji i wymieniam się opinią na dany temat. Nie trzeba do tego posiadać specjalnej rangi. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
W dniu 16.10.2022 o 22:10, Martaelo napisał:

ranga polega na tworzeniu i wymyślaniu  różnych konkursów czy jakiś wydarzeń jak na przykład ten miss/misster czy jakieś inne konkursy.

Wstawienie miss/misster to minuta roboty, kopiuj->wklej jesli masz przygotowane załączniki. Jeśli chodzi o konkursy, to moderacja jak i administracja ma obowiązek podsyłania osobom wyżej propozycje dotyczące danych konkursów. Nie wydaje mi się żeby obecna administracja forum była tak zajęta aby musiała zlecać innym organizowanie danego konkursu na forum. Nie widzę potrzeby aby powstała w/w ranga.

• Wow! 1
  • Zasłużony

Jak widać miss/mistera (Konkurs) ogarnia @ Dusia . 

Resztę wydarzeń, na przykład ostatni konkurs który nadal trwa na serwerze DD2 rozpoczął się poprzez propozycję obecnego opiekuna serwera @ gruby777  potem został on tylko potwierdzony przez Trivora także nie wydaję mi się aby ta ranga miała na obecny moment jakikolwiek sens na forum. 

• Lubię to! 2

spacer.pngspacer.png

• VIP
VIP

Bez sensu jak chcesz możesz zaproponować jakiś konkurs i wtedy administracja się tym zajmie, nie widzę potrzeby robienia osobnej rangi jak organizator skoro konkursy są i będą i jest to łatwe do zrobienia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]