Użytkownik Martaelo Opublikowano 16 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Jaką masz propozycje?: Cześć przychodzę do was z propozycją dodania rangi "Organizator" ranga polega na tworzeniu i wymyślaniu różnych konkursów czy jakiś wydarzeń jak na przykład ten miss/misster czy jakieś inne konkursy. Ta ranga jest fajna i przydatna ponieważ odciąży administracje od tych zajęć co mógłby się zająć organizatorzy. Dobry organizator powinien być -Pomysłowy -Lubiany -Być rozeznany w internecie i w różnych faktach -Zaufany Screenshot/Nagranie/Przykład: Chyba nie trzeba 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 16 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Można spróbować na próbę z tą rolą Na pewno by to dużo ułatwiło administracji roboty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 17 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) Jak dla mnie to nie miało by sensu robić takiej rangi z paru powodów a mianowicie są Moderatorzy, Redaktorzy, Junior Admini którzy to wszystko ogarniają a taka ranga tylko by się kurzyła nic więcej Edytowane 17 Października 2022 przez ShEgGy 1 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 17 Października 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Popieram kolegę wyżej - ja zawsze jak mam jakiś pomysł piszę do administracji i wymieniam się opinią na dany temat. Nie trzeba do tego posiadać specjalnej rangi. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 W dniu 16.10.2022 o 22:10, Martaelo napisał: ranga polega na tworzeniu i wymyślaniu różnych konkursów czy jakiś wydarzeń jak na przykład ten miss/misster czy jakieś inne konkursy. Wstawienie miss/misster to minuta roboty, kopiuj->wklej jesli masz przygotowane załączniki. Jeśli chodzi o konkursy, to moderacja jak i administracja ma obowiązek podsyłania osobom wyżej propozycje dotyczące danych konkursów. Nie wydaje mi się żeby obecna administracja forum była tak zajęta aby musiała zlecać innym organizowanie danego konkursu na forum. Nie widzę potrzeby aby powstała w/w ranga. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Jak widać miss/mistera (Konkurs) ogarnia @ Dusia . Resztę wydarzeń, na przykład ostatni konkurs który nadal trwa na serwerze DD2 rozpoczął się poprzez propozycję obecnego opiekuna serwera @ gruby777 potem został on tylko potwierdzony przez Trivora także nie wydaję mi się aby ta ranga miała na obecny moment jakikolwiek sens na forum. 2 Odnośnik do komentarza
VIP gruby777 Opublikowano 18 Października 2022 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Bez sensu jak chcesz możesz zaproponować jakiś konkurs i wtedy administracja się tym zajmie, nie widzę potrzeby robienia osobnej rangi jak organizator skoro konkursy są i będą i jest to łatwe do zrobienia Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi