Shizzer Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Siemka! Chciałbym zapytać się ogólnie czy jest szansa aby umieścić w "advertisment" adres teamspeka'a, ponieważ jakby nie patrzeć owy serwer podlega pod strefeskilla Link to comment
Zasłużony Brancu Posted December 17, 2018 Zasłużony Share Posted December 17, 2018 Ja jestem za, ludzie cały czas się dopytują o ip. Link to comment
cannabis 0101 Posted December 17, 2018 cannabis Share Posted December 17, 2018 Jestem za koniecznie trzeba wprowadzić ! Link to comment
Użytkownik `BLA BLA BLA Posted December 17, 2018 Użytkownik Share Posted December 17, 2018 Na Jailu już dodałem Link to comment
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Posted December 17, 2018 Użytkownik Share Posted December 17, 2018 jestem za i to na kazdym serwie dobre by bylo Link to comment
Zasłużony ArcyBM Posted December 17, 2018 Zasłużony Share Posted December 17, 2018 Również jestem za, dobry pomysł Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 18, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 18, 2018 W sumie przyda się taka informacja. sam się wiele razy zetknąłem z wypytywaniem o Ts. Opiekuni/wlasciciele dodajcie u siebie informacje do adveartisments.ini typu "IP naszego ts3 to Ts-4FUN.pl" albo "Zapraszamy na nasz serwer Teamspeak3. IP: Ts-4FUN.pl" albo cos w tym stylu. Kolorki itd. dodajcie sobie jak chcecie. Ja dzisiaj wieczorem dodam na swoich Link to comment
Właściciel Trivor Posted December 18, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted December 18, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts