Użytkownik∙ Shizzer Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siemka! Chciałbym zapytać się ogólnie czy jest szansa aby umieścić w "advertisment" adres teamspeka'a, ponieważ jakby nie patrzeć owy serwer podlega pod strefeskilla Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ja jestem za, ludzie cały czas się dopytują o ip. Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 17 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Jestem za koniecznie trzeba wprowadzić ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Sure. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `BLA BLA BLA Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Na Jailu już dodałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 jestem za i to na kazdym serwie dobre by bylo Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Również jestem za, dobry pomysł Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 W sumie przyda się taka informacja. sam się wiele razy zetknąłem z wypytywaniem o Ts. Opiekuni/wlasciciele dodajcie u siebie informacje do adveartisments.ini typu "IP naszego ts3 to Ts-4FUN.pl" albo "Zapraszamy na nasz serwer Teamspeak3. IP: Ts-4FUN.pl" albo cos w tym stylu. Kolorki itd. dodajcie sobie jak chcecie. Ja dzisiaj wieczorem dodam na swoich Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Grudnia 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi