Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - old

old

Rekomendowane odpowiedzi

• zbój z gór

Imię:  Marcin
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Uważam, że mój wiek oraz doświadczenie jako admin pozwala na pełnienie tej funkcji. Wysoka kultura,  dobro serwera, a także wparcie finansowe sieci  pozwoli realizować  wspólne  plany rozwoju  całego projektu. Chciałbym zadbać o każdy aspekt społeczności serwera i całej sieci.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2
Czy byłeś kiedyś Opiekunem? : Tak, ale według mnie byłem kompletnie inną sobą, dlatego chciałbym  sprostać tej funkcji raz jeszcze.
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):  Coś tam potrafię, ale jestem facetem, który chce się uczyć i poznawać nowe możliwości, a wiem, że są tutaj osoby np takie jak @ LAN_CIECHOCINEK2K2 , które w razie potrzeby udzielą mi swojej wiedzy.
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/oldziksen/
Coś o sobie:  Z wykształcenia jestem kucharz, dlatego przez 3 lata pracowałem jako handlowiec :D:D. Wśród moich najważniejszych umiejętności mogę wymienić zaangażowanie, rzetelność i dokładność. Swoją przyszłość wiążę z tą społecznością do zakończenia swojej kariery gry w cs. Jestem człowiekiem, który cechuję się łagodnym charakterem, lecz jeżeli sytuacja tego wymaga, to potrafię być bardzo stanowczą i wymagającą osobą wobec osób, nad którymi mam pieczę.

PS: Dziękuję za każdy pozytywny i negatywny komentarz.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Fuu 1

Jestem na tak :) super morda znamy go dobrze z serwera :)

+ Wiek

+ Aktywny na serwie 

+ Potrzeba opiekuna 

+ Znany na serwie 

+ Miły oraz pomocny 

Myślę że można dać mu szansę na okres próbny jestem na tak  i  powodzenia życzę Ci <3 

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Premium
Premium

Jestem na Nie!

- Byłeś opiekunem na 1s, nie wspominam cię dobrze po tym co robiłeś

- Robiłeś wszystko pod siebie, ktoś ci nie podpasował, i leciał na tydzien od razu

- Koleżeństwo

- Na tym stanowisku musi być bardziej ogarnięta osoba, która rozpatruje sprawy wiarygodnie (No ty old tego nie robisz, i sam dobrze o tym wiesz)

- Będziesz opiekunem to znów rozwalisz serwer, jak to zrobiłeś na poprzedniej sieci.

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Donator
DONATOR

"Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę." Więcej nie muszę mówić, jesteś na okresie próbnym - nie wiadomo czy dostaniesz szansę na dalszą współpracę a już pchasz się na opiekuna :wtf:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • WTF 1
  • Właściciel
Właściciel

Pobadz dluzej, zdobadz zaufanie calej administracji dd2 - wtedy pomyslimy, nie moge miec zgrzytow miedzy adminami a opiekunem

• Lubię to! 5
  • Trivor zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]