Użytkownik WUC Opublikowano 22 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: SnAx ☁ lub e.n.z.w WUC Nick admina banującego: MICHU44/Automat Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 14.10 10080minut, 21.10 ~40k minut Serwer na którym dostałeś bana: only awp #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Tydzien temu 14.10 o godzinie 22:00 dostałem od admina MICHU44 bana za próbe sprzedazy kredytow graczowi ale to tego sie nie przyznaje, ale miną ten tydzien i chciałem wczoraj o godzinie 22:08 jakos tak wejzdz na serwer nagle mnie wyrzuciło z serwera i pisało ze dostałem w tym momencie 21.10 22:09 bana na ~40k godzin od Admin:console i nie wiem czm chciałem po prostu wejzdz i zagrac tez bo sobie kupiłem vip'a na 10 dni juz w wtorek mi sie samo kupiło bo skinami płaciłem i miałem 15dniową blokade cos takiego,i chciałem jeszcze raz wejzdz na serwer zeby zrobic screena z tego to jak chciałem wejzdz na serwer to pisało ze dostęp na ten serwer został dla cebie zablokowany nawet jak restartowałem cs'a,kompa to to dalej wyskakiwałlo i chciałbym peosze zebyscie mi wszystkie blokady bany i.t.p zdieli na tym serwerze bo chciałbym chętnie zagrać pozdrawiam . Link do Sourcebansa z twoim banem: nie moge tego dodac jak klikam wklej to jest cos takiego SourceBans | StrefaSkilla.pl Link do twojego profilu steam: Społeczność Steam :: SnAx ☁ (steamcommunity.com) Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nazwa serwera: ██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [ONLY AWP #2] ★ | TR128 Nick: SnAx ☁ Data nadania bana: 21/10/22 22:03:41 Data zakończenia bana: 18/11/22 21:03:41 Długość bana: 40320 minut Powód: [SourceSleuth] Multikonto Admin: [SERWER] AUTOMAT >>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Masz 24h na odwołanie się od bana !!! <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: StrefaSkilla.pl <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Link do bana: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:627363151&advType=steamid&Submit <<<<<<<<<< Edytowane 22 Października 2022 przez T0mas Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zoniuk Opublikowano 22 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 (edytowane) Wysłał mi link i prosił żebym go wstawił w odpowiedzi Link do sourcebansa: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:627363151&advType=steamid&Submit Edytowane 22 Października 2022 przez Zoniuk Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 22 Października 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Dostałeś bana, a chwile potem na serwer wchodzi ktoś z właśnie założonym kontem pod nickiem snax. Za duży zbieg okoliczności. Ban zostaje. 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 22 Października 2022 SCDBK Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi