Donator J.Strzelcu Opublikowano 22 Października 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 UBT 1.6 czy UBT GO: CS:GO Nick: ^faux^ Imię: Oliwier Wiek (dokłada data): 14.12.2004 SID: STEAM_0:1:577405616 Znajomość AMXX*(1-10): 8/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum poświęcam tyle czasu ile mogę ale myślę że z 4-5 godzin dam radę. Opisz siebie: Mam na imię Oliwier, pochodzę z województwa mazowieckiego , mieszkam w Radomiu. Moje zainteresowania to piłka nożna, siatkówka oraz koszykówka. Jestem pomocną i kulturalną osobą, staram się pomagać osobą w miarę możliwości jak tylko potrafię. Dlaczego akurat Ty?: Zawsze chciałem być w UBT aby pomóc w rozpoznawaniu cheaterów i odbanowywania i banowania graczy. Ta funkcja interesuję mnie od jakiegoś czasu, wiem że były już ze mną historie nieciekawe ale postaram się poprawić i pomóc coś z korzyścią dla forum. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak miałem i to wiele razy. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 9/10 , długo gram w csa i poświęcam w miarę czasu na oglądanie graczy , i umiem rozpoznać zwykłego gracza od cheatera. Kontakt: steam, pv forum, facebook 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 22 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Rekrutacja aktualnie zamknięta, spróbuj jak będzie znowu otwarta. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 22 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi