Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - PEPeS

PEPeS

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: PEPeS
Admin banujący: ALCMDZ
Serwer: cod201 lvl
Data zdarzenia: nie wiem 
Opis sytuacji: Witam próbuję wejść na serwer a tutaj ban za podszywanie nie wiem o co chodzi.

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ALCMDZ. 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : PINKy 
[AMXBans] Powod : ' CELOWE podszywanie sie pod gracza na jego szkode ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60852838 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 83.242.77.93 ' 
[AMXBans] =============================================== 

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=880
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Użytkownik

14. Zakazuje się CELOWEGO podszywania pod innych graczy/adminów. [Ban na zawsze]   

Line 1708694: L 10/25/2022 - 23:41:18:   Name: PACIN | STEAMID: STEAM_0:0:60852838 | IP: 83.242.77.93
    Line 1708696: L 10/25/2022 - 23:41:20:   Name: PACIN | STEAMID: STEAM_0:0:60852838 | IP: 83.242.77.93

Dostalem zgłoszenie od @ PACIN ze ktos mu wyszedl z klanu (wszedł mu na nick) sprawdzilem logi oraz bansa i wpisujac   ten sid oraz ip  wyskoczyl mi tutaj kolega.

Więc zbanowałem.  "dalem nick PINKy" bo spojrzałem na "wiekszość" a nie na sid ale jak można spojrzeć poniżej okazuje się, że to PEPeS  ,
edytuje bana na PEPeS .  mój bład z "nickiem"

obraz.png.82bbb648b73f3afb789d38633f796b56.png

Edit juz poprawilem: 

obraz.png.9ff21fe5120c3d8d7353ef57ab96f895.png

PS.  @ PEPeS bany sa na SID/IP a nie na nick wiec.
No cóż : 14. Zakazuje się CELOWEGO podszywania pod innych graczy/adminów. [Ban na zawsze]     

Edytowane przez ALCMDZ
  • Lubię to! 1

CQVB4kB.png

• Użytkownik

Jedynego bana jakiego moge dostac to za ewentualne wyzywanie tego polmozga 

• Użytkownik

pacin ale czy ty masz 2 iq? siedz tam w swojej norze nieudaczniku zyciowy i sie nie wtracaj w sprawe chyba ze pokazesz swoje wypowiedzi jak mi mame obrazales

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Haha, pokaz te screeny albo chociaz urywek z HLTV w którym "obrażam twoją mama"  XD Nie wyzywam nikomu rodziny ani w grze, ani nigdzie. Jesteś odklejony. 

• Użytkownik

dobra alcmdz rusz sie i zrob cos z tym a nie ze ja dostaje bana za kogos 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

chlopa "15 lat rania" nie umiesz alcmdz zbanowac raz a porzadnie a mnie i tego petera bedziesz banowal za kogos?

• Użytkownik

taki skuteczny jestes wlasnie alcmdz i banujesz ludzi niewinnych za "podszywanie" kogos innego

• Użytkownik∙

Dobra Panowie ja smigam spac bo jutro do roboty na 8, chcialem se pograc jeszcze no ale trudno, prosze o szybkie ogarniecie tego, dziena z gory.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

@ PEPeS Wytłumacze Ci bo nie kumasz, pomimo tego, że jak według Ciebie mam 2 IQ. Jesteś rozchwiany emocjonalnie i po Twoim ostatnim wybryku w którym mi naubliżałeś postanowiłeś mi jeszcze bardziej dogryźć. Wchodzisz na mój nick  - wychodzisz z klanu, resetujesz statystyki i kto wie co tam jeszcze; być może nawyzywałeś jeszcze kogoś. Wcale bym się nie zdziwił. Pech chciał, że w logach wszystko zapisane. Przykro mi. Wrzuć jeszcze ten dowód w którym wyzywam Ci matke. Co? Nie ma takiego? Chyba jednak nie  jesteś taki uprzejmy za jakiego się uważasz. Wiec bywaj. 

@ PeterSmasher "Debil" było skierowane w stone Teki. Dla mnie zostało tylko "ćwierćmózg, psi syn, przygłup" 

• Użytkownik

Ja ci coś wytłumaczę polmozgu bo widzę ze masz 1 iq a nie 2 miałeś wielki ból dupy o to ze ciagle mnie tepalo za twoje plecy wiec ci odpowiedziałem dokładnie jak ty mi potem wyzywałeś po mamie (wiec ty jesteś rozchwiany emocjonalnie) a to ze z pinkym sie nie trawiłes i ci wszedł na nick to już nie mój interes z tego co wiem ma już bana wiec czemu jakiś Peter dostaje i ja?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]