Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Nick z CS: PEPeS Admin banujący: ALCMDZ Serwer: cod201 lvl Data zdarzenia: nie wiem Opis sytuacji: Witam próbuję wejść na serwer a tutaj ban za podszywanie nie wiem o co chodzi. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ALCMDZ. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PINKy [AMXBans] Powod : ' CELOWE podszywanie sie pod gracza na jego szkode ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60852838 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.242.77.93 ' [AMXBans] =============================================== Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=880 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @ ALCMDZ Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) Tak dodam od siebie Panie PEPES, jak juz sie tak wychylasz. Edytowane 28 Października 2022 przez PACIN Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) 14. Zakazuje się CELOWEGO podszywania pod innych graczy/adminów. [Ban na zawsze] Line 1708694: L 10/25/2022 - 23:41:18: Name: PACIN | STEAMID: STEAM_0:0:60852838 | IP: 83.242.77.93 Line 1708696: L 10/25/2022 - 23:41:20: Name: PACIN | STEAMID: STEAM_0:0:60852838 | IP: 83.242.77.93 Dostalem zgłoszenie od @ PACIN ze ktos mu wyszedl z klanu (wszedł mu na nick) sprawdzilem logi oraz bansa i wpisujac ten sid oraz ip wyskoczyl mi tutaj kolega. Więc zbanowałem. "dalem nick PINKy" bo spojrzałem na "wiekszość" a nie na sid ale jak można spojrzeć poniżej okazuje się, że to PEPeS , edytuje bana na PEPeS . mój bład z "nickiem" Edit juz poprawilem: PS. @ PEPeS bany sa na SID/IP a nie na nick wiec. No cóż : 14. Zakazuje się CELOWEGO podszywania pod innych graczy/adminów. [Ban na zawsze] Edytowane 28 Października 2022 przez ALCMDZ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Pacin skoro jestes takimadry to pokaz swoje wypowiedzi a nie tylko moje Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 ALCMDZ masz rozum? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Jedynego bana jakiego moge dostac to za ewentualne wyzywanie tego polmozga Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Zbanmowales pinkyego to dlaczego ja dostaje za to xD? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Czego kolega nie rozumie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 pokaz swoje wypowiedzi i sie nie wtracaj bo dostalem bana za pinkyego? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 jaki to ma sens alcmdz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Siema ja tez dostalem bana na nick pinky wtf Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Nie dostałeś bana za pinkiego tylko za siebie. Chyba, że pinky to twoje alter ego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 pacin ale czy ty masz 2 iq? siedz tam w swojej norze nieudaczniku zyciowy i sie nie wtracaj w sprawe chyba ze pokazesz swoje wypowiedzi jak mi mame obrazales 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Haha, pokaz te screeny albo chociaz urywek z HLTV w którym "obrażam twoją mama" XD Nie wyzywam nikomu rodziny ani w grze, ani nigdzie. Jesteś odklejony. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Panowie ja dostalem bana tak samo jak pepes za pinkiego wtf Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 dobra alcmdz rusz sie i zrob cos z tym a nie ze ja dostaje bana za kogos 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Nie rozumiem troche tego jak moge dostac bana za kogos jak gralem caly czas na serwie Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 chlopa "15 lat rania" nie umiesz alcmdz zbanowac raz a porzadnie a mnie i tego petera bedziesz banowal za kogos? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 taki skuteczny jestes wlasnie alcmdz i banujesz ludzi niewinnych za "podszywanie" kogos innego Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @ PACIN tak btw to sa wyzwiska dla ciebie? debil to okreslenie osoby o niskim iq Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Dobra Panowie ja smigam spac bo jutro do roboty na 8, chcialem se pograc jeszcze no ale trudno, prosze o szybkie ogarniecie tego, dziena z gory. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @ PEPeS Wytłumacze Ci bo nie kumasz, pomimo tego, że jak według Ciebie mam 2 IQ. Jesteś rozchwiany emocjonalnie i po Twoim ostatnim wybryku w którym mi naubliżałeś postanowiłeś mi jeszcze bardziej dogryźć. Wchodzisz na mój nick - wychodzisz z klanu, resetujesz statystyki i kto wie co tam jeszcze; być może nawyzywałeś jeszcze kogoś. Wcale bym się nie zdziwił. Pech chciał, że w logach wszystko zapisane. Przykro mi. Wrzuć jeszcze ten dowód w którym wyzywam Ci matke. Co? Nie ma takiego? Chyba jednak nie jesteś taki uprzejmy za jakiego się uważasz. Wiec bywaj. @ PeterSmasher "Debil" było skierowane w stone Teki. Dla mnie zostało tylko "ćwierćmózg, psi syn, przygłup" Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ja ci coś wytłumaczę polmozgu bo widzę ze masz 1 iq a nie 2 miałeś wielki ból dupy o to ze ciagle mnie tepalo za twoje plecy wiec ci odpowiedziałem dokładnie jak ty mi potem wyzywałeś po mamie (wiec ty jesteś rozchwiany emocjonalnie) a to ze z pinkym sie nie trawiłes i ci wszedł na nick to już nie mój interes z tego co wiem ma już bana wiec czemu jakiś Peter dostaje i ja? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi