Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - PEPeS

PEPeS

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Ps. To ze cię wyzywałem to inna sprawa niż to za co dostałem bana. Mogłeś się poskarżyć o wyzywanie do wszechwielkiego alcmdz nadadmina i wtedy byłaby ta sprawa załatwiana a ja wstawiłbym ssy jak mi po mamie jechałeś 

• Użytkownik∙

Ja tam nie wiem co i jak z tym wyzywaniem ale dla mnie popierwsze dziwne ze ja dostaje bana i pepes za pinkiego a po drugie dziwne czemu pacin zrobiles screeny konsoli tylko z czatem pepe, skad mamy wiedziec ze faktycznie mu nie wyzywales mamy? Bo nie ma screena jak Ty? Teoche po cwaniacku sie udzielasz tutaj jak ban nie dotyczy wyzywania

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

@ PEPeS (celowo bede sie do ciebie zwracał juz z małej litery ponieważ nie jesteś wart abym wciskał shifta) ty masz gorączke czy taki jesteś od urodzenia? Ja miałem bół dupy, że mi tepasz za plecy? No nie do końca łgarzu. Ty zwyzywałeś Teke od "debili" bo twoim zadaniem postawil mine w przejsciu a on na to, że to był męczennik. Po czym ja napisałem tobie, że wyzywasz starego gracza od "debili". Potem to juz to co na screenach. Wiązanki w moją strone. Przejdź sie z psem i pomyśl. 

• Użytkownik

@ PeterSmasher a ja łącze te dwa wątki ze sobą i wszystko się klei. Oglądałem dużo W-11 za dzieciaka. Dalej czekam na ssy z "wyzywania matki". Na demko. Cokolwiek. Rzucać w eter sobie możecie wszystko. No dalej chłopaki, chyba, że nic takiego nie było. No to klops :)

• Użytkownik

To ty se łącz możesz przy okazji się postarać połączyć szare komórki bo widzę ze ciężko sprawa dotyczy zupełnie czegoś innego do tamtej tez możemy przejść po wyjaśnieniu tej 

• Użytkownik∙

Gosciu ja wnikam co i jak z wyzywaniem fakt jest taki ze dostalem bana za friko jak gralem w tym czasie na serwie a mowie tylko ze sprawa dotyczy zupelnie czegos innego a Ty gadasz bo ktos w internecie powiedzial do ciebie psisynu

taka psycha slaba czy o co cho?

w robocie jak ktos do ciebie powie polmozgu to tez idziesz sie skarzyc?

skoncz z tym ze ktos Cie obrazal tu chodzi tylko o bana za podszywanie sie pod ciebie 

pinky byl trollem to dostal bana a teraz ja i pepe cierpimy za tamtego idiote

• Użytkownik

Tez już ide pacin taka prośba do ciebie weź się zastanów nad swoim życiem czy to co się dzieje w internecie bardzo duży ma wpływ na teoje życie realne czekam na wyjaśnienie sprawy BANA alcmdz bo ty jako support serwera nir powinieneś mieć takich ciężkich pomyłek. Wszystkiego dobrego każdemu psiemu synowi życzę 

• szynka zablokował(a) ten temat
  • Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - PEPeS
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]