Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ps. To ze cię wyzywałem to inna sprawa niż to za co dostałem bana. Mogłeś się poskarżyć o wyzywanie do wszechwielkiego alcmdz nadadmina i wtedy byłaby ta sprawa załatwiana a ja wstawiłbym ssy jak mi po mamie jechałeś Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ja tam nie wiem co i jak z tym wyzywaniem ale dla mnie popierwsze dziwne ze ja dostaje bana i pepes za pinkiego a po drugie dziwne czemu pacin zrobiles screeny konsoli tylko z czatem pepe, skad mamy wiedziec ze faktycznie mu nie wyzywales mamy? Bo nie ma screena jak Ty? Teoche po cwaniacku sie udzielasz tutaj jak ban nie dotyczy wyzywania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @ PEPeS (celowo bede sie do ciebie zwracał juz z małej litery ponieważ nie jesteś wart abym wciskał shifta) ty masz gorączke czy taki jesteś od urodzenia? Ja miałem bół dupy, że mi tepasz za plecy? No nie do końca łgarzu. Ty zwyzywałeś Teke od "debili" bo twoim zadaniem postawil mine w przejsciu a on na to, że to był męczennik. Po czym ja napisałem tobie, że wyzywasz starego gracza od "debili". Potem to juz to co na screenach. Wiązanki w moją strone. Przejdź sie z psem i pomyśl. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @ PeterSmasher a ja łącze te dwa wątki ze sobą i wszystko się klei. Oglądałem dużo W-11 za dzieciaka. Dalej czekam na ssy z "wyzywania matki". Na demko. Cokolwiek. Rzucać w eter sobie możecie wszystko. No dalej chłopaki, chyba, że nic takiego nie było. No to klops Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Z teka sprawa jest zupełnie inna bo to on miał kosę z pinkym Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 To ty se łącz możesz przy okazji się postarać połączyć szare komórki bo widzę ze ciężko sprawa dotyczy zupełnie czegoś innego do tamtej tez możemy przejść po wyjaśnieniu tej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Gosciu ja wnikam co i jak z wyzywaniem fakt jest taki ze dostalem bana za friko jak gralem w tym czasie na serwie a mowie tylko ze sprawa dotyczy zupelnie czegos innego a Ty gadasz bo ktos w internecie powiedzial do ciebie psisynu taka psycha slaba czy o co cho? w robocie jak ktos do ciebie powie polmozgu to tez idziesz sie skarzyc? skoncz z tym ze ktos Cie obrazal tu chodzi tylko o bana za podszywanie sie pod ciebie pinky byl trollem to dostal bana a teraz ja i pepe cierpimy za tamtego idiote Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Dobra naprawde spadam bo nie wstane do pracy a tu jakis cyrk sie odwala Odnośnik do komentarza
Użytkownik PACIN Opublikowano 28 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Musicie się zgłosić do Rzecznika Praw Obywatelskich. Najlepiej razem, cwaniaczki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PEPeS Opublikowano 28 Października 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Tez już ide pacin taka prośba do ciebie weź się zastanów nad swoim życiem czy to co się dzieje w internecie bardzo duży ma wpływ na teoje życie realne czekam na wyjaśnienie sprawy BANA alcmdz bo ty jako support serwera nir powinieneś mieć takich ciężkich pomyłek. Wszystkiego dobrego każdemu psiemu synowi życzę Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 28 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Dobra zamykam ten burdel. Chcecie porozmawiać to wypad na pw. +1 dla każdego 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi