Użytkownik Erev.' Opublikowano 29 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 1. Nick: KakaKola.` 2. Wiek: 29 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/KakaKola.`/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): Nie wiem jak skopiować, jakoś stronę wywala. 7. Steam ID: Ze steamem jest taki temat, ze od 4 miesiecy walcze o swoje konto, bo mam wazniejsze gry, niz 1.6, ale strasznie slabo im to idzie... jak trzeba szybko to w ciagu 2 tygodni kupie znowu. Ale moje staty mimo to odzwierciedlaja jak slabo gram 8. Profil do konta Steam: ---- 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Admin free, ale miesiecznie 50zł moge rzucic. 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak. 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram tu stosunkowo od 2 tygodni. Nie gram dniami, tylko wieczorem lub nocami. Kiedy przeważnie nie ma nikogo z adminów na serwerze, a na serwerze jest syf... Wiadomo, czasami rzucę "kurwą", ale w swoję strone ( do ogarnięcia ). Drażni mnie kiedy userzy rzucają mięscem 100 razy na rundę, nawet jak nie idzie... Może się przydam tutaj. Mam 29 lat, od 5 lat nie grałem, posiadałem admina na dwóch serwerach (inne nicki) i mniej wiecej temat rozumiem. Może tu nikomu nie pomogłem i nikt mnie nie kojarzy, ale pewnie dlatego, ze jestem slaby w tę gierkę 12. Kontakt: GG: 176256. 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 29 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Na Tak - Brak Steam z CS 1.6 +GT +Wiek +Pojawia się na serwerze często Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Jak będziesz miał Steam z grą cs.16 to DUŻE TAK +Wiek +Mikro +Gt 3 godziny temu, KakaKola.` napisał: Admin free, ale miesiecznie 50zł moge rzucic. +Składka -Brak steam Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Jestem na nie - BRAK steam ! a to podstawa ! Widzę Cię na serwie ale to za mało poczekaj jeszcze trochę daj nam się poznać całej ekipie adminów z dd2 a będę za okresem próbnym + musisz posiadać steam w tych czasach sorki ale jestem na nie teraz Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Bez steama nie ma opcji. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi