Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Konkurs Halloween

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Cześć, jestem Hana mam 11 lat. Bardzo lubię się przebierać za różne postacie, dlatego Halloween było dotychczas moim ulubionym świętem. Zawsze w ten dzień nosiłem kostiumy przedstawiające różne potwory. Halloween u mnie zawsze wyglądał, tak że około godzinie 19 spotykałem się z moimi kolegami Trivorem, Andrzejem i Ciechocinkiem abyśmy razem mogli zbierać cukierki. Rodzice wychodzili z moją młodszym bratem chwilę wcześniej, a wracali po niecałej godzinie bądź dwóch, Drakowi zabawa się znudziła. Ja zawsze w domu byłem około godziny 23. Ale w te Halloween wydarzyło się coś nadzwyczajnego. W te noc byłem przebrany za iron mena, Trivor za Spider-Mana, Andrzej za Fione, a Ciechocinek za Shreka. Po trzech godzinach mieliśmy już pełne koszyki cukierków i mieliśmy już kierować się w stronę domów, ale zobaczyliśmy ten dom… Znajdował się on na końcu dzielnicy i nikt tam nigdy nie chodził pukać do drzwi, bo tam mieszkał zawsze jakiś tajemniczy pan, ale my niestety poszliśmy. Trivor zapukał do dziwi, ale nikt nie otworzył, więc najodważniejszy Ciechodzinek pociągną za klamkę i drzwi się otworzyły. Głupi Andrzej zaproponował, żebyśmy weszli do domu, ale ja niestety trochę się cykałem, ale nie mogłem im tego pokazać więc ja odpowiedziałem kolegą tak chodźmy, bo chyba nikogo nie ma, ale się niestety myliłem. Weszliśmy do domu i zobaczyliśmy, że w kuchni pali się światło wtedy Ciechocinek był aż tak ciekawy, że musiał zobaczyć, czy ktoś tam jest więc udawał jakieś żółwie ninja i robił jakieś salta i przewroty przód, żeby dostać przed kuchnie wtedy zobaczył ich.. To był tajemniczy pan z jakoś panią Ciechocinek podsłuchał ich rozmowę i się dowiedział, że mężczyzna się nazywa Apple, a kobieta Rudzia skończyli rozmawiać i wtedy Apple złapał ją bardzo odważnie za biodra i zaczęło się robić gorąco więc postawiliśmy po cichu udać się do drzwi, ale to się nam nie udało, bo Andrzej się przewrócił i narobił hałasu i wtedy pan Apple zaczął do nas biec na samych majtkach i wtedy niezwłocznie udaliśmy się na schodach, bo dom był dwupiętrowy. Wtedy Trivor powiedział „Ej panowie musimy gdzieś spie*dalać” i wtedy każdy mu przytaknął. Udaliśmy się do sypialni, która się znajdowała po lewej stronie od schodów, ale Pan Apple nie dał się nabrać i pobiegł za nami i zanim jego dziewczyna Rudzia wtedy Andrzej wywalił mu kopa na głowę, aż Apple zemdlał, a jego dziewczyna była zamurowana jakby zobaczyła 4 potworów, a to tylko były jedenastoletnie dzieci. W chwili kiedyś ten staruch leżał na podłoże półprzytomny, zaczęliśmy zbiegać ze schodów, ale niestety Ciechocinek „Dla beki” podstawił mi nogę i się wywaliłem, aż z samej góry i zemdlałem jak Apple po high kick, koledzy mi nie pomogli tylko uciekli z domu, nie odwracając się, czy żyje. Obudziłem się w szpitalu. Na krześle obok łóżka siedzieli moi rodzice. Zaraz po tym, jak się obudziłem, zaczęli zasypywać mnie pytaniami dotyczącymi tego, co się stało. Opowiedziałem im wszystko bez kłamania i mi zabronili zadawać się z kolegami, a pan Apple okazał się być moim przyszłym nauczycielem od angielskiego a, Pani Rudzia od matematyki więc kolejne kilka lat miałem w życiu przewalone i nie zdawałem klas…

W historyjce wystąpili : Trivor, Andrzej., LAN_CIECHOCINEK2K2, ^Apple^, Rudzia 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Może moja dynia będzie lepsza od tej historyjki. :BloodTrail:

image.thumb.png.7625ce980152ff41f0fff5d27281a818.png & image.thumb.png.afc6abc422302fc493037438c5e5b981.png

Edytowane przez Hana_Montana
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 3

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Premium
Premium

Ja tylko wierszyk tu zostawię <tajny>

Jest Halloween 22'
Trivor nadal forum ma !
Shoter COD'em kręci hajsy
aż mu się prostują pejsy
Shinga z Endrju cwane lisy
jeden bystry i zacięty
drugi z głową strefą kręci
chociaż mają swoje wady
bez nich forum nie da rady
gdyby każdy miał przebranie
wnet wyczaiłbyś co grane.
I tak już mijają lata
forum stoi jak ta chata
która mocne ma podstawy
i zniszczyć jej nikt nie da rady !
...nawet czary Baby Jagi 
:0magic:

*Zbieżność Osób i Nicków jest przypadkowa.Proszę to traktować z dystansem :D 

Jeszcze obrazek przeze mnie namalowany :P

mala-dyniacd18770732ff8e8a.jpg

Edytowane przez Vashka
  • Lubię to! 2
  • Super 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Zasłużony

WYNIKI

1 miejsce - @ sh1nga

2 miejsce - @ Vashka

3 miejsce - @ Hana_Montana

Nagroda pocieszenia (ranga VIP na tydzień) - @ L2librians

Gratulacje!

@ ^Apple^ @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ Trivor

• Dzięki 1
  • Ha ha 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

rozwiazany.png

image.png
:pepehands:

• Andrzej. przestał(a) promować temat
  • Andrzej. odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]