Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 29 Października 2022 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Witajcie, od dziś startuje konkurs hallowenowy. Trwa do 2.11. Nagrody: 1miejsce: 20zł + svip/premium na wybranym serwerze lub forum na 2 miesiące + haloowenowa unikalna ranga na forum 2miejsce: svip/premium na wybranym serwerze lub forum na 2 miesiące + haloowenowa unikalna ranga na forum 3miejsce: svip/premium na wybranym serwerze lub forum na miesiąc + haloowenowa unikalna ranga na forum Co trzeba zrobić? Jest kilka opcji: 1. Narysuj coś na kartce(lub czymś innym) związanego z halloween. 2. Narysuj coś na komputerze w programie związanego w haloween. 3. Wymyśl jakąś historyjke/wierszyk lub jakikolwiek tekst związany z haloween. 4. Jeśli przygotowałeś coś na Haloween wstaw tutaj zdjęcia tego(Dynia np.) 8 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BLANCIQ Opublikowano 29 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 wydrukowane w drukarce 3d 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 (edytowane) Cześć, jestem Hana mam 11 lat. Bardzo lubię się przebierać za różne postacie, dlatego Halloween było dotychczas moim ulubionym świętem. Zawsze w ten dzień nosiłem kostiumy przedstawiające różne potwory. Halloween u mnie zawsze wyglądał, tak że około godzinie 19 spotykałem się z moimi kolegami Trivorem, Andrzejem i Ciechocinkiem abyśmy razem mogli zbierać cukierki. Rodzice wychodzili z moją młodszym bratem chwilę wcześniej, a wracali po niecałej godzinie bądź dwóch, Drakowi zabawa się znudziła. Ja zawsze w domu byłem około godziny 23. Ale w te Halloween wydarzyło się coś nadzwyczajnego. W te noc byłem przebrany za iron mena, Trivor za Spider-Mana, Andrzej za Fione, a Ciechocinek za Shreka. Po trzech godzinach mieliśmy już pełne koszyki cukierków i mieliśmy już kierować się w stronę domów, ale zobaczyliśmy ten dom… Znajdował się on na końcu dzielnicy i nikt tam nigdy nie chodził pukać do drzwi, bo tam mieszkał zawsze jakiś tajemniczy pan, ale my niestety poszliśmy. Trivor zapukał do dziwi, ale nikt nie otworzył, więc najodważniejszy Ciechodzinek pociągną za klamkę i drzwi się otworzyły. Głupi Andrzej zaproponował, żebyśmy weszli do domu, ale ja niestety trochę się cykałem, ale nie mogłem im tego pokazać więc ja odpowiedziałem kolegą tak chodźmy, bo chyba nikogo nie ma, ale się niestety myliłem. Weszliśmy do domu i zobaczyliśmy, że w kuchni pali się światło wtedy Ciechocinek był aż tak ciekawy, że musiał zobaczyć, czy ktoś tam jest więc udawał jakieś żółwie ninja i robił jakieś salta i przewroty przód, żeby dostać przed kuchnie wtedy zobaczył ich.. To był tajemniczy pan z jakoś panią Ciechocinek podsłuchał ich rozmowę i się dowiedział, że mężczyzna się nazywa Apple, a kobieta Rudzia skończyli rozmawiać i wtedy Apple złapał ją bardzo odważnie za biodra i zaczęło się robić gorąco więc postawiliśmy po cichu udać się do drzwi, ale to się nam nie udało, bo Andrzej się przewrócił i narobił hałasu i wtedy pan Apple zaczął do nas biec na samych majtkach i wtedy niezwłocznie udaliśmy się na schodach, bo dom był dwupiętrowy. Wtedy Trivor powiedział „Ej panowie musimy gdzieś spie*dalać” i wtedy każdy mu przytaknął. Udaliśmy się do sypialni, która się znajdowała po lewej stronie od schodów, ale Pan Apple nie dał się nabrać i pobiegł za nami i zanim jego dziewczyna Rudzia wtedy Andrzej wywalił mu kopa na głowę, aż Apple zemdlał, a jego dziewczyna była zamurowana jakby zobaczyła 4 potworów, a to tylko były jedenastoletnie dzieci. W chwili kiedyś ten staruch leżał na podłoże półprzytomny, zaczęliśmy zbiegać ze schodów, ale niestety Ciechocinek „Dla beki” podstawił mi nogę i się wywaliłem, aż z samej góry i zemdlałem jak Apple po high kick, koledzy mi nie pomogli tylko uciekli z domu, nie odwracając się, czy żyje. Obudziłem się w szpitalu. Na krześle obok łóżka siedzieli moi rodzice. Zaraz po tym, jak się obudziłem, zaczęli zasypywać mnie pytaniami dotyczącymi tego, co się stało. Opowiedziałem im wszystko bez kłamania i mi zabronili zadawać się z kolegami, a pan Apple okazał się być moim przyszłym nauczycielem od angielskiego a, Pani Rudzia od matematyki więc kolejne kilka lat miałem w życiu przewalone i nie zdawałem klas… W historyjce wystąpili : Trivor, Andrzej., LAN_CIECHOCINEK2K2, ^Apple^, Rudzia _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Może moja dynia będzie lepsza od tej historyjki. & Edytowane 31 Października 2022 przez Hana_Montana 2 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Opcja nr.2 1 2 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 31 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Ch**w to ze nie umiem rysowac... 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 31 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 (edytowane) Ja tylko wierszyk tu zostawię Jest Halloween 22' Trivor nadal forum ma ! Shoter COD'em kręci hajsy aż mu się prostują pejsy Shinga z Endrju cwane lisy jeden bystry i zacięty drugi z głową strefą kręci chociaż mają swoje wady bez nich forum nie da rady gdyby każdy miał przebranie wnet wyczaiłbyś co grane. I tak już mijają lata forum stoi jak ta chata która mocne ma podstawy i zniszczyć jej nikt nie da rady ! ...nawet czary Baby Jagi *Zbieżność Osób i Nicków jest przypadkowa.Proszę to traktować z dystansem Jeszcze obrazek przeze mnie namalowany Edytowane 1 Listopada 2022 przez Vashka 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 WYNIKI 1 miejsce - @ sh1nga 2 miejsce - @ Vashka 3 miejsce - @ Hana_Montana Nagroda pocieszenia (ranga VIP na tydzień) - @ L2librians Gratulacje! @ ^Apple^ @ LAN_CIECHOCINEK2K2 @ Trivor 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi