Użytkownik∙ PeterSmasher Opublikowano 29 Października 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Nick z CS:PeterSmasher Admin banujący:ALCMDZ Serwer:cod mod 201 Data zdarzenia: 28.10.22r Opis sytuacji: Witam Piszę ponownie w sprawie rzekomego podszywania się pod innego gracza, pokrótce przypomnę całą sytuację... Mianowicie wczoraj grałem sobie wieczorkiem na serwerze cod mod była mapa dd2 - kiedy mapa zmieniała się na kolejną poszedłem się umyć gdy wróciłem był ten oto wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ALCMDZ. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PINKy [AMXBans] Powod : ' CELOWE podszywanie sie pod gracza na jego szkode ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60852838 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.242.77.93 ' [AMXBans] =============================================== Później okazało się że to jednak gracz pepes najprawdopodobniej się podszywał i też został ukarany banem. Nie wiem jakim cudem to się stało, jak działają bany i wgl ale też mam bana a nie zrobiłem nic takiego. Teraz gdy próbuję wejść na serwer mam taki komunikat (z nickiem pepes): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ALCMDZ. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PEPeS [AMXBans] Powod : ' CELOWE podszywanie sie pod gracza na jego szkode ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60852838 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.242.77.93 ' [AMXBans] =============================================== Wrzucam swój steam id: # 3 "Peter Smasher" 1958 STEAM_0:1:84747547 0 00:12 15 0 Jak widać różni się od tego który ja mam w konsoli gdy wchodzę na serwer, więc naprawdę nie wiem jak to działa, co się stało. Naprawdę zależy mi na wyjaśnieniu tej sytuacji i zrozumieniu jakim cudem zostałem zbanowany za nic tak naprawdę. Pozdrawiam was serdecznie i proszę o wyjaśnienie. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi