Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hana_Montana Opublikowano 30 Października 2022 Zasłużony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Witam Was serdecznie w naszej kolejnej gazetce. Dziękujemy naszemu grafikowi @ marcinek;> za przygotowanie napisów do gazetki. Mamy nadzieję, że wam się spodoba, miłego czytania. Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Piosenka Miesiąca Film Miesiąca Gra Miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Najaktywniejsi Konkursy Pytania do użytkowników Humor Użytkownikiem miesiąca Październik zostaje @ Bufen Gratulacje Tak prezentują się statystyki na koniec miesiąca. Stan rekrutacji wygląda tak. Jeśli czujesz, że któraś ranga jest dla ciebie, zapraszamy do składania podań. Najlepszym graczem jeżeli chodzi o statystyki w grze miesiąca zostaje @ onajNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN Gratulujemy! Użytkownicy jak możemy zauważyć, wykazują się dużą aktywnością na naszym chatboxie, a oto topka najbardziej aktywnych Awanse: @ ZwYroL @ K3IC4M Degradacje: @ Paat @ Błachu @ __KiSlu__ @ RevaleD @ oGGo @ uszk0 @ DoxiaQ @ Zizi94 @ shocky' @ Snufap @ Skillu @ Verboss @ Cyk @ NEDWHITE @ KNR Rezygnacje: @ SADZIK @ gruby777 1. Najlepszy administrator: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 2. Najlepszy moderator: @ Drako 3. Najlepszy UBTeam: @ svx. @ HABUDDA 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ BellaCiaoo 6. Najlepszy admin serwera: @ Virtual @ nadmanganianpotasu 7. Najlepszy redaktor: @ FunnyPuma @ Hana_Montana 8. Najlepszy grafik: @ marcinek;> 9. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 10. Największy śmieszek: @ Dumbik @ s.a.v.i.t.a.r 11. Największy spamer: @ Torf 12. Najbardziej zaufana osoba: @ ^Apple^ 13. Największy no-life: @ Pupciassienkas @ W/S/A/D @ DOLAR 14. Największa mądrala na forum: @ ^Apple^ @ Andrzej. 15. Największy lizus: @ Krip @ Smerfetka.LaLka 16. Pomocna dłoń: @ sh1nga 17. Najmilszy: @ RudziaA 18. Najbardziej poważna/poważny: @ Drako 19. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk 20. Największy podrywacz: @ ^Mr.Yakuza^ 21. Najbardziej pracowity: @ Andrzej. 22. Dama strefy: @ MiiKaaa @ Wika 23. Gentleman strefy: @ Smerf.LaLuś 24. Najlepszy serwer na sieci: Only DD2 Dziękujemy @ Dumbik , @ old , @ AlvaroRicoPolo , @ ShEgGy , @ hsplayer W tym miesiącu byliśmy świadkami kolejnej odsłony Miss/Mister. Poznaliśmy już zwycięzców konkursu, a są nimi @ ^Mr.Yakuza^ i @ nadmanganianpotasu Pytanie brzmiało: W jaki sposób spędzasz Halloween? Odpowiedź: @ Bufen Rodzinnie z rodziną oglądamy maraton horrorów przez całą noc. Odpowiedź: @ FunnyPuma Co do Halloween nie mam szczególnych planów. Prawdopodobnie w domu spędzę ten dzień albo wyjdę ze znajomymi na miasto. Spontaniczne wszystko wyjdzie. Odpowiedź: @ Axelek Cześć, cóż, w tym roku niestety przypada mi pójście do pracy na rano, lecz po „robocie” myślę, że ten czas spędzę na jeżdżeniu po grobach, na których nie zdołam być 1 listopada. Pozdrawiam Axel Odpowiedź: @ Amelia2115 Hejka na Halloween mam zaplanowaną imprezę jak chcecie to, możecie wbić haha. Odpowiedź: @ sh1nga Wieczorem wraz z @ nadmanganianpotasu w łaźni na trzecim piętrze przygotujemy eliksir na bolący odcinek lędźwiowy. Do tego specyfiku potrzebujemy: Wyciąg z dusiowatego mugola, jabłkowy alkohol, woń spalonej grzałki ciechocinka, ekstrakt z przepoconej koszulki Andrzeja oraz szczypta fosforanu trivora. Odpowiedź: @ Dumbik W pracy, nie obchodzę tego święta. Odpowiedź: @ Drako Nie obchodzę tego święta, więc siedzę w domu. Odpowiedź: @ ShEgGy Będąc w pracy niestety. Jasio z łazienki woła do mamy: – Mamo! Jaką koszulkę mam dzisiaj założyć? – Z krótkim rękawkiem, a czemu pytasz? – Bo nie wiem dokąd mam umyć ręce… Jasiu pyta taty: - Tato, a czy Marsjanie to nasi przyjaciele czy wrogowie? Tata pyta się zdziwiony: - Czemu pytasz o takie rzeczy? - Bo wczoraj przyleciał wielki statek i zabrał babcie. - A to przyjaciele. Co to jest: pierożek drewniany zimnym mięskiem nadziewany? -Trumna. Jaki jest najkrótszy dowcip o piłkarzach Polskich ? - GOOOOOOOOOOOOOOL !!! Dziękuje za ten miesiąc Edytowane 30 Października 2022 przez Hana_Montana 7 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 30 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Fajnie to wyszło 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 30 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Zajebisteeee 1 2 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Super 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 30 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Jak zwykle dobra robota 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nadmanganianpotasu Opublikowano 30 Października 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Jak zwykle cudowna robota! @ sh1nga do zobaczenia na 3cim piętrze. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 30 Października 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Dobra robota! @ MiiKaaa a kto tam się znalazł? 1 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frankovsky Opublikowano 30 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Dobra Robota 2 Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 30 Października 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @ Hana_Montana Jak zawsze wyszło pięknie 🤟 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 31 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Pog 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 24 Listopada 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Zajebista robota, a gazetka twórcza i niebanalna. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Listopada 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Brawo 👏🏻👏🏻 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 1 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi