Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 31 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Dziennik zmian Jest to temat, w którym będą dodawane aktualne zmiany na serwerze wraz z datami. Wszelkie błędy proszę zgłaszać na PW Forum/Steam do @ LAN_CIECHOCINEK2K2 31.10.2022 Serwer stoi na nowo od nowa można powiedzieć ze to "rework" Rozgrywka: - Przejście na najnowszego reHLDS/metamod/amxmodx - Reset Rankingu/Skinów/Monet - Ograniczenie lagów, wyciągniecie FPS, mniejsze zużycie CPU Wcześniej było to ; CPU 40-60% FPS 60.5-120.0 FPS Teraz jest: CPU 2-4% FPS 450.0-500.0 FPS - Od teraz skiny zapisują się tak jak trzeba i są czytane prawidłowo. Podziękowania dla @ hardy za pomoc - Monety nie znikają, wcześniej było tak, że gracz "A" posiadał daną liczbę a gracz "B" zakupił skin to nam też zabierało monety, bądź je bugowało oddając nam je. - System Expa został zmieniony aby był bardziej komfortowy. - Dodłem nowy menadżer map, zarządzania nimi oraz poprawiono jego działanie. - Dodałem IPlogi - Wyłączono spadochron - wgrano nowy "antyduck" - naprawiono ultimate_sound ; czyt; headshot itp - usunięto napisy z lewej strony po zabiciu "Multikill itp" - usunięto napis "KILL" teraz pokazują się obrażenia - zaktualizowano usługi aby były pod jedną komenda /uslugi Vip i Skoczek - dodano możliwość wpisania /top15 /rank /stats /rankstats etc. - wprowadzono nowe wymuszanie rate 25000/updatereate 101/ex_interp 0.01 - spolszczone napisy - sprawniejsza ochrona na spawn gdy pojawimy się w nowej rundzie na spawnie - dodałem opcje /pomoc aby sprawdzić komendy na serwerze - dodałem opcje /mute, aby mutować graczy - dodałem opcje amx_gag dla Adminów - dodałem opcje /mapy , podgląd map i wtedy sobie wybieramy i klikamy np "5" i nam ją nominuje. - dodałem komendę /kontakt, aby sprawdzić jak z kontaktować się z Właścicielem/Opiekunem/Supportem serwera. - dodałem nowe przenikanie przez team. - dodano nowe mapy / zostały zaktualizowane - dziwne znikanie graczy zostało naprawione. - czytanie adminów z users.ini zostało poprawione, ktoś chyba nie za bardzo kumał jak to się robi. - zmieniono nazwę demka na taką, że będzie ją bardzo łatwo znaleźć - zaktualizowano mapcycle - rtv po 2 minutach można rozpocząć - Spolszczono detektor czitów - Bany "zły" CFG nadal są aktywne. - zmniejszono trochę napis [EXP] w górnej części ekranu - Dodano nowe przywitanie na serwerze. 2 6 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi