Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Cinek

cinek099

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Cinek
Admin banujący: ALCMDZ
Serwer: CodMod201
Data zdarzenia: 01.11.22
Opis sytuacji: Gram od paru dni z nickiem Cinek. Do tej pory było git  aż  dostalem warna ze mam zmienic nick. Szkoda mi lvl'a klasy wiec najpierw spytalem co jest grane. W odpowiedzi dostalem "A ok chcesz od razu perma?" jak urazona dziewczynka. Wyszedlem z serwera i po czasie wrocilem. Support zaczal mi pisac "dodaj na steam wyslalem zapro" . Gosc mi nie wyslal zadnego zaproszenia i caly czas mi pisal zebym go dodal. W koncu nie wiem czy sam nie ogarnal czy ja ale wyslalem mu SID az w koncu dal mi perme za "podszywke". Wiem ze jest gosciu z nickiem CinQ  i stawiam ze to o niego chodzilo ale sie pod nikogo nie podszywalem. Natomiast  ALCMDZ zachowal sie słabo bez wyjasnienia problemu i tak wlasciwie zostawil mnie bez pola wytlumaczenia calej sytuacji . Pozdro 600 :)
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):  niestety nie dodali jeszvze
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): rowniez nie mam

Jest również gracz o nicku "CINEK", który ma wykupione klasy premium. Niestety nie możesz kontynuować gry pod tym nickiem. Czy się dostosujesz to w sumie już Twoja decyzja. Obecnie dostajesz UB, ale następnym razem nie będzie takiej możliwości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]