Użytkownik cinek099 Opublikowano 1 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Nick z CS: Cinek Admin banujący: ALCMDZ Serwer: CodMod201 Data zdarzenia: 01.11.22 Opis sytuacji: Gram od paru dni z nickiem Cinek. Do tej pory było git aż dostalem warna ze mam zmienic nick. Szkoda mi lvl'a klasy wiec najpierw spytalem co jest grane. W odpowiedzi dostalem "A ok chcesz od razu perma?" jak urazona dziewczynka. Wyszedlem z serwera i po czasie wrocilem. Support zaczal mi pisac "dodaj na steam wyslalem zapro" . Gosc mi nie wyslal zadnego zaproszenia i caly czas mi pisal zebym go dodal. W koncu nie wiem czy sam nie ogarnal czy ja ale wyslalem mu SID az w koncu dal mi perme za "podszywke". Wiem ze jest gosciu z nickiem CinQ i stawiam ze to o niego chodzilo ale sie pod nikogo nie podszywalem. Natomiast ALCMDZ zachowal sie słabo bez wyjasnienia problemu i tak wlasciwie zostawil mnie bez pola wytlumaczenia calej sytuacji . Pozdro 600 Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): niestety nie dodali jeszvze Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): rowniez nie mam Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Jest również gracz o nicku "CINEK", który ma wykupione klasy premium. Niestety nie możesz kontynuować gry pod tym nickiem. Czy się dostosujesz to w sumie już Twoja decyzja. Obecnie dostajesz UB, ale następnym razem nie będzie takiej możliwości. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi