Użytkownik∙ WorstPlayer Opublikowano 1 Listopada 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Nick z CS:Worst PLayer Admin banujący:ALCMDZ Serwer:#PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 3 WRZESNIA ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl Data zdarzenia: 17:00 01.11.2022r. Opis sytuacji:Witam, chciałbym opisać sytuacje z która zmagam się od tygodnia... Jestem znajomym gracza PePeS i PINKy którzy mają bana na serwerze cod mod jeden za wyzywanie drugi za podszywanie się, problem jest taki że mieszkamy w sąsiednich miastach tzn ja w DG a oni w Sc i mamy tego samego dostawce internetu tj. Telpol i co za tym idzie mamy to samo IP (IP jest zmienne nie stałe) dostawca używa jednego ip na kilku routerach pewnie żeby odciążyć pasmo (tak mi się wydaje w każdym razie) dodam jeszcze że oni mieszkają na jednym osiedlu w klatkach naprzeciwko siebie, byłem w kontakcie z Adminem "hardy" który sprawdził już logi i udowodnił że ja, PINKy i PePes to są 3 różne osoby. Mój problem pojawił się gdy gracz PePeS dostał bana na IP za podszywanie się i z automatu dostałem bana ja. Nie mogłem się skontaktować w tej sprawie z ALCMDZ ani z Shoterem tylko hardy próbował mi pomóc rozwiązać tę sprawę. Krótko mówiąc ja dostałem rykoszetem za dwóch błaznów, nie było by problemu gdyby PePeS dostał bana na Steam ID a nie na IP bo ja jestem teraz poszkodowany a nic nie zrobiłem złego. To nie ja jestem podszywającą się osobą tylko PePes. Gdy rozmawiałem z hardym mieliśmy pomysł żeby wejść na teamspeak'a we trójkę plus któryś Admin żeby udowodnić że nie jestem Ani PePeS ani PINKy. Tutaj wchodziłem przez VPN żeby móc porozmawiać z którymś z Adminów: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ALCMDZ. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Worst Player [AMXBans] Powod : ' AB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 575082325 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 92.119.179.83 ' [AMXBans] =============================================== A tutaj jest wycinek z konsoli który wyskakuje mi gdy próbuję wejść normalnie na serwer: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ALCMDZ. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PEPeS [AMXBans] Powod : ' CELOWE podszywanie sie pod gracza na jego szkode ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twojastrona.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 60852838 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.242.77.93 ' [AMXBans] =============================================== Czekam na odpowiedź z niecierpliwieniem, Pozdrawiam. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=918 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Przykro mi, ale na Aktywnym Banie nie wolno grać. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi