Użytkownik NoY Opublikowano 1 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 1. Twój nick: NoY 2. Nick oskarżonego:Błaszczyk 3. IP/SID oskarżonego: nie ma 4. Data i czas zdarzenia: Dzisiaj nie cala godzine temu 5. Powód skargi: Niesluszny ban 6. Opis sytuacji: A wiec moge przedstawic tylko to ze ( Pan Blaszczyk) zle zrozumial co powiedzialem i dal mi bana na 1dzien gdzie jest to totalnie smieszne bo tak nie powiedzialem a mianowicie (kurwo jebana) tak zrozumial a powiedzialem (kurwa jebana) przepraszam za slownictwo ale nie mam jak inaczej tego napisac. Kolejna sprawa sam cos takiego robi wyzywa graczy gdzie widac to w skargach i nic z tego nie jest robione glupim upomnieniem. Dowody ze tak robi sam przedstawie ponizej w linkach ze skarg. Jest przydupasem na forum ale nie nie znaczy ze na serwerze moze robic co chce bo kazdy to wie ze nikt go nie cierpi za to ze mysli ze moze wszystko i nadużywa Funkcji Admina. Mam nadzieje ze ten balagan wkoncu posprzatacie bo takich adminow to na kazdym rogu znajdziecie.. Sam robi cos takiego to jakim prawem ktos taki jest na tym stanowisku juz 3 krotnie w najblizszym czasie Nie skladalbym ale 1dzien za cos czego nie zrobilem to sorki Mam nadzieje ze wkoncu oczy sie otworza jakiego Adminka macie 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 @ Błaszczyk ? @ NoY w dowodach dałeś inne skargi, które do tej sytuacji się nie odnoszą. Skoro napisałeś skargę to ty musisz udowodnić, że nic nie zrobiłeś. Gdybyś napisał odwołanie od bana to by było inaczej. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 1 Listopada 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Po pierwsze takich delikwentów jak ty na serwerze było mnóstwo, i to twoje tłumaczenie to sobie możesz dzieciom wypisywać Dużo nie trzeba sie rozpisywać wystraczy wejść w demko z mapy i posłuchać sobie go. @ Krip także słyszał :), Mam nadzieje że ban na 1 dzień cię czegoś nauczy, niekulturalny człeku Edit:Ja bym mu przedłużył @ Krip za to co napisał o tobie, nie pozwól sobie jeździć po sobie jakiemu randomowi z neta. Edytowane 1 Listopada 2022 przez Błaszczyk Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 1 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Jako, że byłem wtedy akurat na serwerze i całe zajście idealnie słyszałem, to pozwolę tutaj dodać swoje trzy grosze. Od razu po tym jak padłeś z rąk Błaszcza do mikrofonu wypowiedziałeś te słowa które zostały zacytowane wyżej. Teraz sobie pomyśl logicznie jak osoba która to usłyszała, a która zdobyła na tobie po prostu killa mogła to odebrać hmm?. Bo chyba raczej jakbyś na kimś zdobył killa i potem usłyszał takie słowa od tej osoby, to nie poczułbyś się zbyt dobrze, wręcz przeciwnie. Wiadomo dużo jest ludzi którzy klną na serwerze (w tym ja), ale przy tym nikomu nie ubliżam i nie dodaje do zwykłej ku### jeszcze jakiegoś dodatkowego słowa gdzie to drugie słowo zmieniało by całkiem znaczenie wypowiadanych słów. W twoim wypadku zmieniło. Także dla mnie ban jak najbardziej słuszny. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NoY Opublikowano 1 Listopada 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Błaszczyk napisał: Po pierwsze takich delikwentów jak ty na serwerze było mnóstwo, i to twoje tłumaczenie to sobie możesz dzieciom wypisywać Dużo nie trzeba sie rozpisywać wystraczy wejść w demko z mapy i posłuchać sobie go. @ Krip także słyszał :), Mam nadzieje że ban na 1 dzień cię czegoś nauczy, niekulturalny człeku tak ze przesluchaj uwaznie jest tak jak napisalem wyzej czleku leje na to lecz ty na tym stanowisku jedno wielkie nie porozumienie 0 przykladu 0 interwencji wiec po jaki ciul taki adm ? dla zasady ? naduzywasz tego jak z brud i wiedz jedno na to to ma wbite ale bede robisz wszytskiego co naduzyjesz i wkoncu mam nadziej ze zrozumieja ze jstes tutaj toalnie zbedny i sam masz 0 szacunku do graczy a wyzej podalem przyklad jak ty sie zachowujesz tyle skarg na ciebie i to przyjetych a ty dalej na stanowisku ? wszystko idzie tylko i wylacznie wjedna strone ze jestes maskotka na forum i to cie trzyma bo na grze to ejstes dnem i masz tego swiadomosc. a ze twoj koleszka kolejny przydupas forum Pan Moderator sie wypowiedzial to kolejny pacholek Edytowane 1 Listopada 2022 przez NoY 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Masz 24h na przedstawienie KONKRETNYCH dowodów na swoją skargę, a nie wstawienie skarg za które admin został już ukarany. Po 24h skarga zostanie odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Odrzucam za brak dostarczonych dowodów Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 2 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi