Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 2 Listopada 2022 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Nick podejrzanego: GoDofAvp-Dgl Serwer: dd2 SteamID/IP: VALVE_0:4:1346078336 Data i godzina: +- 16:45 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www118.zippyshare.com/v/mGtSyDn8/file.html Podejrzane momenty, rozpiska: było by więcej gdyby nie kaleczył awp 01:20 - po co komu celownik skoro są gówniane sety? poza modelem 02:19 - poza modelem 02:21 - do trafienia, ale ten adjustment na fleszu mnie nie za bardzo przekonuje 06:30 - poza modelem 11:28 - głowa poza modelem 11:30 - no tutaj to już w ogóle poleciane 12:12 - pierwszy strzał do gościa wbiegającego na pochylnie grubo poza modelem, jednak strzał okazuje się trafiać cel; finalnie celownik nawet nie powędrował na głowę, frag mimo to wpada 18:07 - poza modelem 18:11 - poza modelem Dalej dostaje screeny głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 1:20 - No celownika na głowie w tej czasówce nie było. [x1/4] +B 2:19 - j/w. 6:30 - Oglądałem kilka razy te akcje na normalu i na spowolnieniu tutaj powiedzmy, że trafił w rękę, bo rzeczywiście jest to na takim pograniczu. -B 11:28 - Przeskok + Celownik poza modelem. +B 11:30 - +BBB 12:12 - Przy trzecim killu jedynie celownik nie na głowię reszta w normie. -B/+B 18:07 - Tak samo jak przy dwóch pierwszych czasówkach. [Spowolnienie x1/2] +B Ogólnie za samą akcje 11:28/11:30 bym już spalił także dla mnie piec. Poczekamy jeszcze na drugą ocenę @ Axelek Odnośnik do komentarza
Użytkownik GodOfAvp-Dgl Opublikowano 2 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Jeśli mógłbym się odnieść do demka, i rozpiski to chciałbym wspomnieć o tym, że cs 1.6 to nie jest gra wydana w roku 2022, zawiera dużo błędów, m.in, ściany grubości kilku metrów które da się skanować, modele postaci gdzie nieraz trafisz w ciało z awp, a przeciwnik dostaje po nogach. Po oglądnięciu tego demka, nie byłbym w stanie zauważyć jakichkolwiek niejasności, ponieważ w akcji 11:28 bodajże jest napisane " przeskok celownika" skoro wiedziałem że na początku shorta znajduje się przeciwnik oraz na zielonych skrzyniach, to proste że po zabiciu jednego z zielonych będę się starał namierzyć drugiego osobnika znajdującego się po drugiej stronie, stąd też widać jakbym miał " aim locka " który przeskoczył na gracza przez skrzynie. Z mojej strony to na tyle, mam nadzieję że odpowiednie stanowisko wyznaczy czy jestem nie winny czy może jednak winny i oszukuje . Pozdrawiam ! Edytowane 2 Listopada 2022 przez GodOfAvp-Dgl 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1:20 +B 2:19 +B 2:21 -B 6:30 -B 11:28 +B 11:30 +B Ostatnia akcja wystarczy nie ma sensu dalej oglądać banned 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Listopada 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi